Site Loader

Patru jucători sunt accidentați înainte de meciul cu Pandurii Târgu Jiu

Ovidiu Stângă a declarat după meciul cu Reșița, scor 2-1, că patru jucători din lotul său sunt accicentați.

Știința are de disputat un ultim meci înaintea reluării campionatului, cel cu Pandurii Tg. Jiu, iar Ovidiu Stângă a dezvăluit după jocul de la Severin că a avut și patru jucători accidentați, dar totodată antrenorul Științei s-a arătat total dezamăgit de evoluția elevilor săi din prima repriză.

„A fost o primă repriză dramatică, din punctul meu de vedere! La pauză am avut o discuție cu jucătorii, am făcut unele schimbări, am văzut unde s-a greșit și ne-am comportat altfel, în repriza secundă. Oricum, per ansamblu, sunt nemulțumit de ceea ce am văzut pe teren. Sper ca, ușor-ușor, să evoluăm mai bine decât am jucat chiar și în partea secundă a acestui amical. Mai e mult până începe campionatul și urmează o perioadă în care mai putem pierde jucători.

Avem deja patru jucători accidentați. Sper să fiu inspirat în alegerea primului 11 și să mă ajute băieții ca să ne îndeplinim obicetivul. Vreau să joc ofensiv, dar acum adversarul ne-a surprins de multe ori, în prima repriză. Dacă nu ne organizăm bine, vom suferi. Sper să avem altă prospețime, atunci când voi cristaliza primul 18. Cu jocul din prima repriză, abia putem intra în play-off! Între primul loc și locul 10, o dată cu retragerea celor de la Turnu Măgurele, distanța este foarte mică. Cu trei înfrângeri sau trei victorii, se poate răsturna clasamentul. Nu vom mai aduce alți jucători, cel puțin momentan”, a declarat Ovidiu Stângă.

Jucătorii accidentați din tabăra Științei sunt, Anghelina, Cacheiro, Gugu și Robert Răducanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P