Termeni și condiții

  • Politica de livrare a produselor
  • Politica de retur/anulare
  • Politica de confidentialitate
  • Informatii privind siguranta datelor clientilor.

Bine ați venit pe site-ul www.FCUniversitatea.ro, va invitam după citirea acestei secțiuni sa vizitați site-ul, sa vedeți produsele pe care le comercializam, din diverse categorii și sa ne sunați dacă aveți întrebări. Oferim serviciul de suport tehnic, unde puteți întreba orice doriți. Dacă alegeți sa folosiți sau veți folosi serviciile furnizate de site-ul nostru, înseamnă că acceptați Condițiile de Utilizare descrise mai jos. Vă rugăm să le citiți cu atenție. Magazinul nostru încearcă să vă prezinte cât mai detaliat și corect produsele prezente pe website. Totuși, nu garantează că descrierea produselor și a serviciilor precum și conținutul acestui website este lipsită de erori, completă și actuală. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau fotografiei sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situației este cea de returnare a produsului, nefolosit. Pentru mai multe detalii verificați si pagina care conține condițiile de returnare .

CONDIȚII DE RETURNARE

Cum returnez?

1. Ambalati corespunzator produsele pe care doriti sa le returnati intr-un singur colet
2. Atasati o copie a facturii din care fac parte produsele returnate
3. Printati cererea de retur: si completati-o cu datele dvs.
3. Trimiteti coletul catre:
U CRAIOVA 1948 S.A., STR. SFÂNTUL DUMITRU, NR. 1, CRAIOVA

 

Dacă nu sunteți incantat de produsele cumpărate, le puteți returna și noi va vom înapoia contravaloarea produselor dumneavoastră. Legislația romana prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea produsului.” (Ordonanța Guvernului nr. 130/2000).

Clienții noștri pot returna produsele cumpărate, in ambalajul original, fără semne de uzura sau murdărie, in termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, suportând costul transportului, anunțând acest retur in prealabil, doar in scris, pe adresa de email din pagina de contact, menționând numărul comenzii, numele întreg și adresa dvs. precum și codul produselor pe care doriți sa le returnați. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme Messenger.

Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru.  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de curierat. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), firma noastră va înapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioara.

Orice retur care nu respecta condițiile de mai sus va fi refuzat. Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport și ramburs. Consumatorul (clientul) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități, dacă motivul invocat (și dovedit prin foto) este legat de calitatea execuției și sau a materialelor folosite, altele decât în descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea și prezentarea produselor. Invocarea unui motiv, în termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului său.

Reclamațiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa și e-mail. De asemenea și în următoarele situații: Produsul este deteriorat sau defect; Ați primit alt produs decât cel comandat; Diferența dintre imaginea produselor din magazin și cel primit de dumneavoastră este evidentă și se dovedește (inclusiv diferența de culori dar nu și cea de nuanță). Cu toate acestea, conform Condițiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, deși ele încearcă să reflecte cât mai corect produsul pe care îl veți primi. Pentru motivele arătate mai sus aveți la alegere doua opțiuni: Vom înlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui sa achitați dumneavoastră contravaloarea transportului.

În cazul în care ați achiziționat articole de îmbrăcăminte prin intermediul magazinului FCUniversitatea, acesta nu se poate reurna sau schimba dacă a fost personalizat la solicitarea clientului.

TAXE SUPLIMENTARE : Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. Firma noastră nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpărarea produsului (nu ne referim la prețul de transport). Prețul afișat pe site este prețul final al fiecărui produs, cu TVA inclus.