Politica de confidentialitate

Acestea sunt politicile noastre privind colectarea, utilizarea si dezvaluirea datelor cu caracter personal atunci cand accesati site-ul nostru. Noi folosim datele dvs. pentru a furniza si a imbunatati Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor in conformitate cu aceasta politica.

U Craiova 1948 SA se angajeaza ferm sa protejeze intimitatea utilizatorilor nostri, impreuna cu clientii sau partenerii nostri. Ne straduim sa oferim un mediu sigur pentru toti utilizatorii produselor si serviciilor noastre.

DEFINITII

 • Utilizatorul (“dvs.”) se refera la utilizatorul acestui site web. Pentru a avea dreptul de a utiliza acest site trebuie sa respectati Termenii de utilizare. Utilizatorul este persoana vizata, care face obiectul colectarii de date cu caracter personal.
 • ’’Serviciul’’ (serviciile) se refera la folosirea de catre dvs. a site-ului www.fcuniversitatea.ro in general si pentru orice scop.
 • Date personale inseamna informatii care poate fi identificabile cu o persoana vizata.
 • Datele de utilizare sunt date colectate automat fie generate de utilizarea Serviciului, fie de infrastructura Serviciului insusi (de exemplu, durata unei vizite de pagina).
 • Cookie-urile sunt mici fragmente de date stocate pe dispozitivul utilizatorului.
 • Subiectul datelor este orice persoana vizata care face obiectul colectarii de Date cu caracter personal.

COLECTAREA SI UTILIZAREA INFORMATIILOR

Colectam mai multe tipuri de informatii in diverse scopuri pentru a va oferi si a imbunatati serviciul nostru.

Atunci cand navighezi pe site-ul nostru, cand ne transmiti o solicitare pe e-mail sau ne contactezi in orice alt scop si pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica urmatoarele date personale, pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi:

 • Numele si prenumele
 • Varsta
 • Adresa de e-mail
 • Numarul de telefon
 • Functia pe care o ai in cadrul companiei

Date de utilizare: Este posibil sa colectam informatii despre modul in care www.fcuniversitatea.ro este accesat si utilizat (“Date de utilizare”). Aceste date de utilizare pot include informatii precum adresa IP a computerului dvs. ,tipul de browser, versiunea browser-ului, paginile pe care le vizitati, ora si data vizitei dvs., timpul petrecut pentru aceste pagini, identificatori unici de dispozitiv si alte date de diagnosticare.

Va puteti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail office@fcuniversitatea.ro.

UTILIZAREA DATELOR

U Craiova 1948 SA foloseste datele colectate in diverse scopuri:

 • Pentru a va oferi acces la comunitatea noastra, oferte speciale si informatii generale.
 • Furnizarea si intretinerea serviciului nostru.
 • Pentru a va informa despre modificarile aduse Serviciului nostru.
 • Pentru a va permite sa participati la caracteristicile interactive ale Serviciului nostru atunci cand alegeti acest lucru.
 • Furnizarea de asistenta pentru clienti.
 • Sa colectam analize sau informatii valoroase pentru a ne putea imbunatati Serviciul.
 • Monitorizarea utilizarii serviciului nostru.
 • Sa detecteze, sa previna si sa abordeze problemele tehnice.

RETENTIA DATELOR

U Craiova 1948 SA va pastra datele dvs. personale numai atata timp cat este necesar pentru scopurile stabilite in aceasta politica de confidentialitate. Vom pastra si vom utiliza datele dvs. personale in masura necesara pentru a ne conforma obligatiilor legale (de exemplu, daca suntem obligati sa pastram datele dvs. in conformitate cu legile aplicabile), sa solutionam litigii si sa punem in aplicare acordurile si politicile noastre legale.

U Craiova 1948 SA va pastra, de asemenea, date de utilizare pentru scopuri de analiza interna. Datele de utilizare sunt, in general, pastrate pentru o perioada mai scurta de timp, cu exceptia cazului in care aceste date sunt folosite pentru a consolida securitatea sau pentru a imbunatati functionalitatea Serviciului nostru sau suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram aceste date pentru perioade mai lungi de timp.

TRANSFERUL DATELOR

Informatiile dvs., inclusiv datele personale, pot fi transferate pe computerele aflate in afara tarii, aflate in alte jurisdictii guvernamentale in care legile privind protectia datelor pot fi diferite de cele din jurisdictia dvs. Acordul dvs. cu privire la aceasta politica de confidentialitate reprezinta confirmarea cu privire la respectivul transfer. U Craiova 1948 SA va lua toate masurile necesare in mod rezonabil pentru a va asigura ca datele dvs. sunt tratate in siguranta si in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate si ca nu va avea loc transferul datelor dvs. personale catre o organizatie sau o tara decat daca exista controale adecvate, datele dvs. si alte informatii personale.

TRANSMITEREA DATELOR

In anumite circumstante, U Craiova 1948 SA poate fi obligata sa va dezvaluie datele dvs. personale, daca acest lucru este cerut prin lege sau ca raspuns la solicitarile valide din partea autoritatilor publice (de exemplu, o instanta sau o agentie guvernamentala). U Craiova 1948 SA va poate dezvalui datele dvs. personale in convingerea ca aceasta actiune este necesara pentru:

 • Sa respecte o obligatie legala
 • Protejarea si apararea drepturilor sau proprietatii U Craiova 1948 SA
 • Pentru a preveni sau a investiga posibilele nereguli in legatura cu Serviciul
 • Sa protejeze siguranta personala a utilizatorilor Serviciului sau a publicului
 • Pentru a se proteja impotriva raspunderii legale

SECURITATEA DATELOR

Siguranta datelor dvs. este importanta pentru noi, insa nu uitati ca nici o metoda de transmitere prin Internet sau o metoda de stocare electronica nu este 100% sigura. In timp ce ne straduim sa folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a va proteja datele personale, nu putem garanta securitatea absoluta.

DREPTURILE TALE

Daca doriti sa fiti informati cu privire la datele personale pe care le detinem despre dvs. si daca doriti sa fie eliminate din sistemele noastre, va rugam sa ne contactati.

In anumite circumstante, aveti dreptul:

 • Dreptul de retragere a consimtamantului
 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor
 • Dreptul de acces asupra datelor
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
 • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a va adresa justitiei
 • Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere

Aveti dreptul la portabilitatea datelor furnizate catre U Craiova 1948 SA si puteti solicita o copie a datelor dvs. personale intr-un format electronic utilizat in mod obisnuit, astfel incat sa il puteti gestiona si sa il mutati.

Va rugam sa retineti ca:

 • Va puteti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Daca doriti sa va exercitati drepturile, o puteti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail: office@fcuniversitatea.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primite va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a va adresa justitiei.
 • Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.
 • Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar dvs. nu ne furnizati informatii suplimentare pentru a reusi sa va identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

PRESTATORI DE SERVICII

Putem angaja terti (“Furnizori de servicii”), sa faciliteze buna functionare a site-ului. Sa furnizeze servicii in numele nostru, sa analizeze modul in care este folosit Serviciul nostru. Aceste terte parti au acces la datele dvs. personale numai pentru a indeplini aceste sarcini in numele nostru si sunt obligate sa nu le dezvaluie sau sa nu le utilizeze in niciun alt scop.

Google Analytics: Este posibil sa folosim furnizori de servicii terti pentru a monitoriza si analiza utilizarea Serviciului nostru.

Google Analytics este un serviciu de analiza web oferit de Google care urmareste si raporteaza traficul pe site. Google utilizeaza datele colectate pentru a urmari si monitoriza utilizarea Serviciului nostru. Aceste date sunt partajate cu alte servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea si personalizarea anunturilor din propria retea de publicitate. Puteti sa renuntati la serviciul Google Analytics prin instalarea programului de completare Google Analytics de renuntare. Acest add-on impiedica JavaScript-ul Google Analytics (ga.js, analytics.js si dc.js) sa partajeze informatii cu Google Analytics despre activitatea de vizite. Pentru mai multe informatii despre practicile de confidentialitate ale Google, accesati pagina de web Google privind confidentialitatea si termenii: http://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

PROPRIETATEA COPILULUI

Serviciul nostru nu se adreseaza persoanelor sub 18 ani (“Copii”). Nu colectam cu buna stiinta informatii de identificare personala de la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani. Daca sunteti parinte sau tutore si sunteti constient ca copiii dvs. ne-au furnizat date personale, va rugam sa ne contactati. Daca constatam ca am colectat date personale de la copii fara verificarea acordului parintilor, luam masuri pentru a elimina acele informatii de pe serverele noastre.

MODIFICARI LA ACEASTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Putem actualiza Politica de confidentialitate din cand in cand. Va vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidentialitate pe aceasta pagina. Va vom anunta prin e-mail si/sau o notificare proeminenta privind serviciul nostru, inainte ca schimbarea sa devina efectiva si actualizata data “data efectiva” in partea de sus a acestei Politici de confidentialitate. Va recomandam sa revizuiti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru orice modificari. Modificarile la aceasta politica de confidentialitate sunt eficiente atunci cand sunt afisate pe aceasta pagina.

CONTACTEAZA-NE

Daca aveti intrebari legate de aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin e-mail: office@fcuniversitatea.ro.