Site Loader

Partida de la Turnu Măgurele

Partida a început foarte bine pentru Universitatea Craiova care in minutul 4 la capătul unui corner, Alex Raicea a centrat pentru Marius Avram iar acesta a deschis scorul.

În echipa de start a echipei Universitatea Craiova avea să debuteze columbianul Perez care a făcut un joc bun arătând că poate să facă diferența în unele momente ale jocului.

Cu o parte din jucători accidentați iar 2 suspendați, Adrian Filip a încercat să aducă unele schimbări care au reușit sa aducă consistență în jocul echipei.

Universitatea Craiova a avut destul de multe ocazii de a înscrie dar nici o acțiune nu a fost finalizata.

Golul marcat de Avram a fost singurul pana când echipele au intrat la vestiare.

În repriza secundă notăm o revenire la echipa Universitatea Craiova și anume re-debutul lui Florin Costea care a intrat în locul lui Mihai Dina în minutul 59.

Nici nu a intrat bine în teren că acesta a avut o ocazie de a înscrie primul gol de la revenirea lui.

După ocazia lui Florin Costea gazdele au început să pună presiune pe poarta apărată de Chindriș Claudiu care până atunci a avut câteva intervenții foarte bune.

Partida de la Turnu-Măgurele s-a încheiat cu o remiză nesperată a gazdelor care abia în minutul 85 la capătul unei acțiuni, arbitrul partidei a dictat penalty echipei  Turris-Oltul Turnu-Măgurele.

Universitatea Craiova pleacă de la Turnu-Măgurele cu un punct dar cu o îmbunătățire a jocului fată de celelalte meciuri.

Universitatea Craiova a avut următorul 11: Chindris Claudiu, Dănănae Ovidiu, Ciucă Madalin, Avram Marius, Negru Radu, Villegas Perez, Armaselu Alexandru, Zimta Samuel, Raicea Alexandru, Dina Mihai, Bălan Claudiu.

Rezerve: Mogosanu Sorin, Kovari Stefan, Dina Eduard, Lupu Sabin, Surugiu Olivian, Costea Florin, Tatulea Sebastian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P