Site Loader

Tatăl lui Dragoș Albu: „De când s-a născut am vrut să îl fac fotbalist și să joace la Universitatea Craiova!”

Cătălin Albu, tatăl căpitanului Științei, își dorește ca fiul său să ajungă în vara acestui an în Liga 1 cu FC Universitatea Craiova.

Dragoș Albu este unul dintre cei mai promițători mijlocași din fotbalul românesc iar tatăl acestuia este mândru că fiul său joacă pentru Știința. În direct la RadioSport 1, Cătălin Albu a vorbit despre visul său.

„De când s-a născut fiul meu am vrut să îl fac fotbalist și să joace pentru Universitatea Craiova. Am urmărit cu mari emoții partida Științei cu Rapid, așa cum urmăresc și trăiesc toate meciurile la intensitate maximă. Nici dacă ajungea la FC Barcelona nu aș fi fost așa de fericit așa cum sunt acum, cand îl văd că poate duce Universitatea Craiova in Liga 1 cu banderola pe braț. Am trecut prin multe ca să îl pot face să ajungă la acest nivel, dar nu mai contează. Visul meu se va împlini în totalitate când o să ajungă cu echipa în Liga 1″, a spus Cătălin Albu.

La rândul său, Dragoș Albu a declarat: “Nu își poate imagina cineva ce simt eu acum. Când mă gândesc că în vara anului 2019, atunci când venisem din Olanda, nu îmi găseam încă o echipă, deși aveam multe discuții, mi-a fost teamă să nu rămân pe drumuri. A fost groaznic acel moment. Dar când a sunat telefonul de la Craiova, parca îl văzusem pe Dumnezeu. În Olanda a fost o peroada cumplită. Acasă mama îmi facea totul, iar în Olanda m-am trezit singur, singurel. Cand joc acum la Universitatea, ma gandesc la tot ce am lasat în spate, iar visul meu este sa ajung mare fotbalist. Cand promovez in LIga 1 cu Universitatea Craiova pot spune ca devin fotbalist.

Am cerut după meciul cu Rapid mai mult respect pentru noi, deoarece nu mi se pare normal ca noi să fim atât timp pe primul loc, noi suntem Universitatea Craiova, iar când suporterii noștri din Peluza Sud 97 au venit după Universitatea Craiova la Reșița, și au stat pe unde au stat, nimeni nu a vorbit de ei. Iar când suporterii Rapidului au fost la meciul cu Metalogolbus s-a scris și au apărut informații de ei peste tot. M-a durut foarte tare acest lucru. Și noi avem suporteri minunați și trebuie să se spună și să se scrie și de ei”, a spus Albu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P