Site Loader

Cristi Pustai: „FCU are prima șansă la promovare, dar campionatul încă nu este terminat!”

Cristi Pustai consideră că FC Universitatea Craiova este meritat pe primul loc în clasamentul ligii a doua.

FC Universitatea Craiova va disputa luni, la Călărași, cu începee de la ora 17:30 partida cu Dunărea. Ediție.ro a stat de vorbă cu Cristi Pustai despre acest joc, iar antrenorul gazelor oltenilor este convins că pe echipa sa nu o va aștepta deloc un meci ușor. „Noi venim după o victorie la Ciuc, iar Craiova vine după victoria din partida cu Rapid. Vom întâlni echipa care a condus în cea mai mare parte acest campionat, iar FCU este meritat pe locul 1.

Craiova este o echipă bine organizată, am studiat-o cu atenție, dar lucrurile de ordin tactic față de jocul nostru direct le voi comunica băieților mei. Am văzut care sunt punctele forte ale oltenilor și vom încerca să ne luăm măsuri. Dar noi nu trebuie să mai facem greșelile pe care le-am făcut în ultimul meci al nostru de acasă, mă refer la cel cu Mioveni. Am luat două goluri din fază fixă de la același jucător, iar apoi am intrat la cabine și cu un 0-3. Ce oare mai puteam scoate noi prea multe din acest joc? Partida era cam gata încă după primele 45 de minute, dar am zis să intrăm în a doua repriză și să vedem ce mai putem scoate. Însă a ieșit și mai rău. Dacă nu ne vom lua măsurile necesare în fața Craiovei și vom repeta greșelile din meciul cu Mioveni, atunci nu vom avea nicio șansă.

Însă, de această dată o să fie un alt meci, iar noi vrem să îl câștigăm. Înaintea startului play-off-ului nu vă ascund faptul că ținteam și noi promovarea directă, dar acum ne este foarte greu să mai realizăm acest lucru și vom încerca să prindem un loc de baraj. Dar vă spun sincer că noi vom juca până în ultima etapă. În acest moment Craiova are prima șansă la promovare, dar mare atenție: campionatul nu este încă jucat”, a spus Pustai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P