Site Loader

🎫 Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 20 februarie, ora 20:00

Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 20 februarie, ora 20:00, disputată pe Complex Sportiv Craiova.
Acestea pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.
𝗕𝗜𝗟𝗘𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3Xz02Qk
𝗔𝗕𝗢𝗡𝗔𝗠𝗘𝗡𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3uXFl4Q
• Prețurile biletelor sunt următoarele:
📌 VIP: 80 RON
📌 Tribuna I: 30 RON
📌 Tribuna II: 20 RON
📌 Peluza Sud: 10 RON
Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.
• Programul Magazinului Clubului:
📌 17 februarie, între orele 9-18
📌 18 februarie, între orele 10-14
📌 20 februarie, între orele 9-20
• Programul casei de bilete din Craiova:
📌 20 februarie, între orele 12-20
Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.
Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie.

În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P