Site Loader

FCU 1948 Craiova – Oțelul Galați. FCU 1948 Craiova, în căutarea unei noi victorii!

Meciul care deschide etapa a 10-a din SuperLiga aduce față în față două echipe cu tradiție, FCU 1948 Craiova – Oțelul Galați, partida  se desfășoară astăzi de la ora 18:00, pe  Complex Sportiv Craiova – Stadion de fotbal.

 

Primul meci oficial s-a  disputat pe data de  25.09.1986, pe stadionul ,, Central’’ din Craiova, la partida au asistat în jur de 17.000 de spectator. Craiova a deschis scorul în minutul 10 prin golul lui Biță, deși oltenii au început bine partida nu reușit să obțină victoria mult dorită, oaspeții au egalat în minutul 80, pentru Oțelul a marcat Hanghiuc.

FCU 1948 CRAIOVA. PREGATIȚI PENTRU A TREIA VICTORIE CONSECUTIVA

FCU 1948 Craiova a învins-o pe Dinamo București din etapa precedent, victoria a adus-o William Baeten în minutul 61 cu un gol superb, preluare pe piept si șut puternic de la distanță, în urma acestui rezultat , Craiova se află pe locul 7 ( 12 puncte).

Moralul oltenilor este foarte bun, doua victorii consecutive și speră la a treia pe teren propriu.

Ultima formatie utilizata in campionat: Popa-Compagnucci, Lacroix, Henriques, Mascarenhas – Albu, V. Achim(c) –Sidibe, Baeten, Van Durmen – Chițu.

 

SC OȚELUL GALAȚI. REVENIRE DUPA 8 ANI DE CHINI

Oțelul Galați a promovat în Super Liga  în acest sezon, după ce a învins-o pe Unirea Dej cu 1-0, pe teren propriu, gălățenii au revenit după 8 ani petrecuți în ligile inferioare.

Echipa aflata sub comanda lui Dorinel Munteanu nu are nici o victorie în acest sezon, opt remize și o înfrângere. Ultima partida cu Rapid București s-a încheiat la egalitate, cu scorul 0-0.

Ultima formație utilizata in campionat: Dur-Bozoancă(c) – Adăscăliței, Zivulic, Lovric, Zhelev – Cisotti, Lopez, Samuel Teles – Bodișteanu, Pop, Maciel.

 

Partida va fi condusă la centru de către Bîrsan Marcel din București, A1: Grigore Mircea Mihail din București, A2: Bobe Ionuț Marius din București,  arbitru VAR: Dumitrache Bogdan din București, arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana din București, arbiru de rezervă: Buși Cătălin din Râmnicul Vâlcea, observator de arbitrii: Grigorescu Nicolae din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P