Site Loader

COMUNICAT OFICIAL

În legătură cu informațiile apărute în presa cu privire la relația dintre FCU si Giovanni Piccolomo:

-Jucătorul este în culpă față de clubul nostru, deoarece a rupt unilateral contractul scadent în 30 iunie 2025.

Deși a semnat un angajament perfect valabil, jucătorul nu s-a mai prezentat la reunirea echipei din 16 iunie 2023, comunicând clubului că contractul încheiat nu ar fi valabil, încurajat fiind, se pare, și de acțiunile jucătorului Andre Duarte.

-Precizam faptul ca jucătorul și-a dat acordul scris, inclusiv pentru opțiunea de prelungire a contractului, iar alegațiile acestuia cu privire la un presupus fals sunt doar declarații nereale și  iresponsabile, făcute probabil pentru a liniști clubul unde s-a legitimat provizoriu în prezent, în Brazilia.

Precizăm că jucătorul a fost asistat de impresari la încheierea acestor acte. Orice presupus fals poate fi dovedit foarte ușor.

-În prezent, Piccolomo a obținut cartea verde provizorie până la derularea litigiului la FIFA/TAS, acolo unde clubul nostru a depus o acțiune în vederea constatării faptului că jucătorul și clubul AVAI din Brazilia au denunțat unilateral contractul și, prin urmare, trebuie sa suporte în solidar consecințele contractuale penalizatoare stabilite în contract.

Mai mult, clubul va solicita suplimentar daune pentru afirmațiile nereale și calomniatoare făcute de către jucător.

-De asemenea, clubul arată că nu datorează nicio suma de bani lui Giovanni Piccolomo, din contră, în acest moment, acesta a produs prejudicii clubului care i-a întins o mână oferindu-i un contract generos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P