Site Loader

Anunțul făcut de Adrian Mititelu. Când revine FC Universitatea Craiova pe Ion Oblemenco.

Adrian Mititelu a vorbit după partida cu Petrolul despre revenirea Științei pe Ion Oblemenco

FC Universitatea Craiova este liderul ligii a doua, dar și echipă calificată în 16-imile Cupei României. După victoria obținută de leii din Bănie la Ploiești, scor  0-1, Adrian Mititelu a vorbit despre meciul respectiv, dar a făcut și marele anunț așteptat de suporterii alb-albaștrilor.

Petrolul e principala noastră contracandidată, o echipă foarte puternică. Azi, putea să bată oricine. Pot să revină foarte ușor în următoarele două – trei meciuri. Suntem patru – cinci echipe care ne batem acolo pe locurile de promovare. Avem un lot cu jucători cu experiență, cred că asta e secretul nostru. În iarnă, echipele se vor întări și mai mult, vom avea un playoff excelent. Cred că va fi o decizie istorică din Liga a 2-a. Dacă era și cu suporteri, cred că aveam parte de meciuri mai spectaculoase decât în Liga 1.În retur am promisiunea că vom juca pe Ion Oblemenco. Și meciurile din Cupă, din 16-îmi, vom putea juca acolo dacă vom fi trași să jucăm acasă. Playoff-ul, 99 la sută îl vom juca acolo. Așa ni s-a promis și așa e normal”, a spus Mititelu.

 

Un răspuns la “Anunțul făcut de Adrian Mititelu. Când revine FC Universitatea Craiova pe Ion Oblemenco.”

  1. CU TOATĂ MAFIA LUI MIRCEA SANDU DRAGOMIR ȘI PICTURA ȘI CU TOT POLITICUL PE CAPUL DISTRUGERI UNIVERSITĂȚI CRAIOVA, CE A REUȘIT SA FACĂ ADRIAN MITITELUL SABOTAT PSIHIC,MORAL,ECONOMIC ȘI POLITIC,E A OPTA MINUNE A LUMII. DACĂ TOATĂ OLTENIA AR FI AVUT CURAJUL ȘI DETERMINAREA LUI MITITELU,ASTĂZI FCU CRAIOVA AR FI FOST IA AN LOCUL LUI CFR CLUJ.Dar la mafioți nu le convine acest lucru cum nu Lea convenit nici de CRAIOVA MAXIMA.ASTA E ȘI SE VEDE CLAR CA LUMINA ZILEI CA POLITICIENII ROMANI FUG CA DRACUL DE TĂMÂIE DE UN POPOR UNIT CHIAR ȘI NUMAI AN MATERIE DE FOTBAL.IARTĂ DOAMNE CA NU ȘTIU CE FAC ȘI DALE TU MINTEA ROMANULUI DE PE URMA (aluzie domnului MIHAI ROTARU) CEL MAI MARE MALEFIC DIN ACEST PUNCT DE VEDERE.BA ȚIE NU-ȚI ESTE FRICA DELOC DE DUMNEZEU!!!??? AI GRIJA SA NU TE PICE CÂND ȚI-O FI LUMEA MAI DRAGA.DOAMNE TREZEȘTI PE OLTENII MEI.AMIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P