Site Loader

Vali David: „Nu trebuie să fim matematicieni să vedem lucrul acesta, că ai nevoie de un om cu experiență aici!”

Vali David a făcut o analiză perfectă a jocului pierdut de Știința, 1-3, pe Oblemenco.

Vali David vorbește foarte rar în presă la FC Universitatea Craiova, dar atunci când o face spune lucrurilor pe nume. Antrenorul alb-albaștrilor de la partida cu ASU Poli a făcut o analiză a jocului pierdut de leii din Bănie pe Oblemenco și a recunoscut că echipei îi trebuie un antrenor cu experiență.

Am mai jucat fotbal, am mai antrenat în anumite locuri, dar așa ceva nu am mai văzut niciodată! Nu știu… pur și simplu a complicat jocul el. Am fost forțați să jucăm ultimele minute cu trei fundași. N-am înțeles că trebuie să dăm mingi lungi pentru o eventuală eroare a fundașilor centrali ai echipei adverse și atunci normal că a venit golul trei. Dar asta nu înseamnă că au fost mai buni. Dacă stăm puțin și ne gândim, și în inferioritate, un pic am pus presiune pe ei, a declarat, după meci, antrenorul ”principal” de conjunctură al Craiovei, care l-a înlocuit pe interimarul Dan Vasilică.

În continuare, Vali David, 51 de ani, s-a referit la obiectivul principal al echipei, dar a și recunsocut că alb-albaștrilor le trebuie un antrenor cu experiență. „Ne dorim în campionat să nu pierdem. Cupa, de obicei… La noi, la Craiova, la FC U, sunt importante toate trofeele. Absolut toate. Dar trebuie să ștergem meciul de astăzi și să ne concentrăm la Pandurii Târgu Jiu, la echipa din Gorj pentru că avem nevoie mare de o victorie acolo. Nu a fost obiectivul nostru să ne întâlnim cu CSU. Obiectivul nostru a fost să jucăm un fotbal plăcut, să dăm goluri. Până la urmă, fotbalul mai devreme sau mai târziu te pedepsește dacă nu respecți niște reguli. O să mă uit și eu pe cameră, dar am senzțaia că la golul trei, mijlocații noștri centrali s-au călcat unul pe altul

”Eu nu discut cu brigada de arbitri. Am mai fost suspendat o dată și nu vreau să am astfel de disucții. Mă concentrez la ceea ce am de făcut pentru săptămâna viitoare, apoi vedem ce avem de făcut la nivel de staff. Ce antrenor aduce. Ne așteaptă un mini-retur foarte greu și foarte important. Au început echipele să ne cunoscă, au început să le fie frică de noi și atunci își iau tot felul de măsuri. Noi nu vorbim cu conducerea de înlocurii de antrenori. Simți. Nu trebuie să fim matematicieni să vedem lucrul acesta, că ai envoie de un om cu experiență aici. E păcat, pentru că e un club de tradiție cu condiții extraordinare. Nu știu dacă există în Liga 1 așa condiții. Poate Steaua București să mai aibă așa condiții”, a spus David.

Un răspuns la “Vali David: „Nu trebuie să fim matematicieni să vedem lucrul acesta, că ai nevoie de un om cu experiență aici!””

 1. Trebuie si antrenor cu experienta, dar:

  1. De ce Baeten, avand un cartonas galben, simuleaza ordinar la mijlocul terenului, fara nici o noima, fara nici o presiune?

  2. De ce facem 2 faulturi de 11 m in careu, fara ca fazele jocului sa reclame aceste 2 faulturi; absolut gratuite; ne-am batut singuri.

  3. De ce Raducanu si Balan au fost inexistenti pe teren? ok, nu iti merge jocul, se mai intampla, dar nu ai nici ambitie?

  4. Trebuie ca Raducanu sa inteleaga ca trebuie sa joace si cand fundasul il urmareste ca o umbra, inclusiv pana la mijlocul terenului, unde se retrage el.

  5. Nu stiu de ce se insista cu atacantul italian, care nu a aratat nimic cateva jocuri la rand; ok, a dat un gol acum, dar mult, mult prea putin, in rest a fost inexistent pe teren; a fost inexistent si in restul meciurilor pe teren.

  6. Arbitrul meciului nu a influentat rezultatul de pe teren; toate deciziile importante luate au fost ABSOLUT CORECTE.

  7. Jucatorii, dupa plecarea lui Napoli, nu mai au ritm de joc; dinamica jocului este de nota 4.

  Pentru cele 7 puncte de mai sus, nu trebuie antrenor cu experienta.
  Tine sa-ti respecti statutul de jucator la U FC 1948 Craiova.

  Un suporter din 1964, anul promovarii in Divizia A a Stiintei Craiova pe nume Dodocioiu Constantin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P