Site Loader

U” CRAIOVA 1948 vs FC VOLUNTARI, DIN NOU UN MECI CU RISC CARDIOVASCULAR ?!?!

Să ne aducem aminte ce a fost în primăvară, în meciurile dintre cele două formații. Mai întâi, în play-out, pe 14 aprilie, un spectaculos 3-3 la Craiova, după ce băieţii noştri au condus cu 2-0 și cu 3-1.
Apoi, pe 26 mai în primul baraj pentru Conference League, tot în Bănie, Craiova a avut 3-0, dar s-a terminat 3-3. Au urmat prelungiri și, la loviturile de departajare, oltenii au fost cei care au mers mai departe. Așadar, două rezultate de 3-3, între aceleași echipe, pe același stadion (pe care se va juca și acest meci) într-un interval de doar 42 de zile !!!
În clasament, după 4 etape, Voluntariul e pe un neașteptat de bun loc 2, cu 9 puncte, în vreme ce echipa noastă ocupă poziția cu numărul 13, cu doar 3 puncte.

“U” CRAIOVA 1948
Victoria băieţilor noştri, de la Botoșani a anulat doar în parte startul ratat de sezon, fără nici un punct în primele 3 runde.
Partida de la Botoșani a demonstrat că echipa lui Dică poate să joace și organizat, îngrijit, fără acele greșeli defensive imense care au dus la eșecul cu U Cluj (3-4) din precedentul meci acasă.
Se spunea că Dică îl va înlocui pe Robert Popa cu Gurău, dar cum n-a făcut-o la Botoșani, probabil că n-o va face nici acum, așa că vom avea același portar.
Chiar dacă stoperul proaspăt adus, Leo Lacroix, e cu pregătirea la zi, probabil că va evolua tot Paramatti, în virtutea principiului că echipa învingătoare nu se schimbă.
Cum Asamoah a evoluat încă din start la Botoșani, probabil că discuțiile sale cu Neftchi Baku nu mai sunt de actualitate, așa că s-ar putea să-l vedem titular și în această seară.
Pe postul de fundaș stânga va reveni Mascarenhas, care a ispășit cele două etape de suspendare.

FC VOLUNTARI
După plecarea lui Liviu Ciobotariu, care a stat doi ani la Voluntari, se credea că ilfovenii vor avea un recul cu noul cuplu tehnic, Marin Dună – Ilie Poenaru. Dar iată că treburile merg tot bine, recenta victorie cu Rapidul (2-1) fiind cel mai elocvent exemplu.
FC Voluntari a rămas aceeași echipă organizată și dispusă la efort, un grup care, cu mici excepții, joacă de vreo 2-3 ani împreună.
Accidentat cu Rapid, George Merloi va lipsi, urmând a fi înlocuit, probabil, cu Marcelo Lopes. În rest, formația învingătoare luni seara, inclusiv ”underul” Doru Andrei, autorul golului cu Rapid din secunda 11, va fi aceeași
Ilfovenii sunt cumva dezavantajați de programare, ei au avut cu două zile mai puțin decât noi, pentru a pregăti acest meci.

H2H
Cele două combatante s-au înfruntat de 7 ori, cu 2 succese oltene și 3 victorii ale ilfovenilor. Plus două remize, acele spectaculoase 3-3-uri de care vorbeam mai înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P