Site Loader

Știința s-a calificat fără nicio emoție în 16-imile Cupei României. Filiași-FCU, 0-4

FC Universitatea Craiova a zdrobit ASO Filiași, scor 4-0.

Omul care s-a aflat în cea mai mare parte în spatele rezultatelor obținute de FC Universitatea Craiova în acest sezon, Dan Vasilică, 43 de ani, a preluat oficial postul de antrenor principal al Științei, deși trebuie menționat că șefii alb-albaștrilor au anunțat că soluția respectivă este una interimară. Dar cum este în fotbal, și nu doar în fotbal, orice om merită o șansă, iar rezultatele sunt cele care te țin în funcția respectivă. Bucurându-se de un mare respect din partea propriilor elevi, câștigat în ultimul an datorită muncii pe care a depus-o la FCU, Dan Vasilică tace și face.

Cunoscând foarte bine lotul Științei, Dan Vasilică a decis că este bine să își tină elevii în „priză” înaintea jocului cu Petrolul Ploiești, mai ales că leii din Bănie nu au jucat în ultima a etapă din campionat. Astfel, tehnicianul Științei a hotărât să se prezinte la meciul din faza a patra a Cupei României cu cel mai bun lot pe care îl are la dispoziție, excluzând însă jucătorii care au probleme medicale. Trebuie consemnată și revenirea pe gazon a lui Marian Stoenac, cel care a jucat pentru FCU în primele 45 de minute ale jocului.

Iar Răducanu nu a pierdut timpul pe teren și a început să risipească emoțiile propriilor suporteri încă din minutul 10, atunci când atacantul alb-albaștrilor a deschis scorul pentru Știința. Ulterior, minutul 30 același Robert Răducanu perforează din nou plasa porții lui Jianu, iar la cabine Știința intră cu un 2-0 meritat.

În partea a doua a jocului, Dan Vasilică își cravșează și mai tare elevii de pe marginea terenului, iar după ce Răducanu trece de două ori pe lîngă un 3-0, Claudiu Bălan își pune și el numele pe tabela de marcaj în meciul din Cupa României, aducând încă o dată aminte și cine este golgheterul Ligii 2.

Introdus pe teren în ultimele 15 minute ale jocului, Ciolacu își trece și el numele pe lista marcatorilor în minutul 82.

FC Universitatea Craiova își așteaptă următorul adversar din16-imile Cupei României, dar are acum și dreptul, conform deciziei vechiului consilu local, să joace din faza următoare pe stadionul Ion Oblemenco. Evident că decizia respectivă trebuie schimbată în totalitate de noul consiliu, iar Știința trebuie să reprimească dreptul să joace definitiv pe acest stadion.

ACSO Filiași: Jianu – Dănescu, Tătaru, Dima, Calu (cpt.), Vaștag, Armășelu, Vespe, Rupa, Lupu, Manolache

Rezerve: Enache – Circa, Poiană, Săulescu, Fotescu, Duriță, Tănase, Crețu, Militaru
Antrenor: Mario Găman

U Craiova 1948 SA: Popa – Paramatti, Diallo, Gugu (cpt.), Huyghebaert – Albu – Negru, Pop, Stoenac, Răducanu – Bălan
Rezerve: Taborta – M. Avram, Baeten, Blidar, Zimța, Raicea, Anghelina, Compagno, Andr. Ciolacu
Antrenor: Dan Vasilică

La Știința au mai jucat: Anghelina, Raicea, Compagno, Avram, Ciolacu

Un răspuns la “Știința s-a calificat fără nicio emoție în 16-imile Cupei României. Filiași-FCU, 0-4”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P