Site Loader

Știința a înviat! Leii din Bănie au spart zidul chinezesc. FCU-Mioveni, 4-2!

FC Universitatea Craiova se apropie de Liga 1.

FC Universitatea Craiova a oferit încă un meci nerecomandat cardiacilor, dar parcă fotbalul nu este așa de frumos dacă nu ai sare și piper într-un astfel de meci. Eugen Trică și Alex Pelici sunt cei mai buni antrenori din Liga 2 iar meciul dintre cei doi strategi a fost câștigat de fostul mare fotbalist al Universității Craiova.

Disputa de pe Oblemenco a început cum nu se poate mai prost pentru Știința. Blănaru a deschis scorul încă din minutul 2, după un contraatac în urma unei pase date la nimereală de Rusu. Însă Eugen Trică este un antrenor viu pe bancă și își împinge jucătorii de la spate minut după minut. În minutul 28, mezinul Blidar ratează incredibil de la 6 metri, atunci când mingea reluată cu latul dintr-o centrare a lui Huyghebaert trece pe lângă poartă. Însa inimosul Compagno este în avanposturi și se luptă cum poate mai bine fază de fază cu fundașii lui Mioveni, iar în minutul 41 atacantul Științei reia cu capul o centrare a lui Voicu, dar mingea trece pe lângă poarta lui Popescu.

La cabine se intră cu oaspeții în avantaj, 0-1, iar Eugen Trică se decide să schimbe din minutul 46. Vali Munteanu rămâne pe bancă, iar Radu Negru intră un locul acestuia și își ia revanșa după ratarea de la Călărași.

Însă până acolo, Compagno își face din nou datoria, nu înainte că Mogoșanu să demonstreze că este un mare portar, atunci când îl blochează pe Blănaru, scăpat cu el unu la unu, și nu îi permite acestuia să marcheze golul de 0-2. În minutul 59, Compagno preia dintre fundașii centrali ai oaspeților și șutează cu șiretul, cu sânge rece, direct în poarta lui Popescu.

În minutul 62, Radu Negru duce scorul la 2-1, iar în mintul 69, Blidar înscrie pentru 3-1, primul să gol în tricoul Științei.

Credeați că am scăpat de emoții? Nici vorbă! Doar joacă Știința! În minutul 75, Garutti marchează din ofsaid pentru Mioveni iar suporterii Științei începuseră să își caute din nou pastilele, pentru că ultimele 15 minute s-au jucat pe viață și pe moarte.

Raicea, intrat pe final, reușește în minutul 90+3 să obțină un penalty, pe care Albu îl transformă fără probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P