Site Loader

Robert Popa trage tare cu recuperarea: „Sper să fiu apt și să apăr în meciul cu Rapid!”

Robert Popa a început un program de recuperare prin kinetoterapie de aproximativ o săptămână.

Portarul formației FC Universitatea Craiova, Robert Popa, 18 ani, trage tare cu recuperarea, după ce în minutul 63 al partidei cu Farul Constanța a fost înlocuit cu Mario Enache din cauza unei accidentări. În urma efecturării unei ecograf s-a descoperit că goalkeeperul alb-albaștrilor a suferit o ruptură musculară.

Robert Popa, portarul “juveților” ne-a oferit ultimele amănunte legate de starea sa de sănătate și a preconizat când s-ar putea să revină în porta Științei.. „Vă dați seama că dacă ar fi după mine eu aș intra și mâine în poartă să îmi ajut echipa, dar nu se poate acum acest lucru. Trebuie să urmez un program bine pus la punct de recuperare cu staff-ul nostru medical pentru a mă recupera. De șase zile am început un program de recuperare prin kinetoterapie, iar eu sper să fiu apt și să pot juca în meciul cu Rapid. Îmi doresc foarte mult să se întâmple acest lucru. Am suferit o ruptură musculară de 5 mm. Însă important este să mă refac foarte bine”, a spus Popa.

Este de urmărit acum ce soluție va alege Eugen Trică pentru poarta Științei în vederea partidei de sâmbătă, de la ora 14:00, cu Poli Timișoara. Meicul se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie. Antrenorul formației FC Universitatea Craiova trebuie să decidă cine va apăra dintre Mogoșanu, Mario Enache și Federico Taborda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P