Site Loader

Precizări după meciul suspendat cu Sepsi OSK

Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări:

Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK și-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion și, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii și a regulamentelor în timpul desfășurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale și nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o țară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal.

2 Răspunsuri la “Precizări după meciul suspendat cu Sepsi OSK”

  1. Bună seara
    Ați putea totuși avea și o inițiativă prin care să vă întâlniți cu conducerea celor de la Sepsi pentru a arăta tuturor că, clubul nostru se dezice vehement de astfel de atitudinii. De ex, puteți merge cu un mic cadou și un mesaj de susținere, indiferent de rezultatul acestei meci.

  2. Conform art.83.ind.19 din Regulamentul FRF,arbitrul nu poate suspenda si opri meciul decat in cazul comportamentului rasist.In cazul celui xenofob,cum este in cauza,nu exista aceasta masura…se pot aplica decat masurile de la art.54…dar dupa incheierea jocului.Scandarile suporterilor Stiintei au avut caracter xenofob,nu rasist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P