Site Loader

PETROLUL PLOIEŞTI vs “U” CRAIOVA 1948, EVADAREA DIN “INFERN” ?!?!

În etapa cu numărul șase a Superligii, Petrolul joacă în această seară, pe teren propriu, cu “U” Craiova 1948, de la ora 18:30 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Meciul va fi transmis pe programele Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Petrolul ocupă locul cinci, cu opt puncte, în timp ce Craiova ocupă locul nouă, cu șase puncte.

PETROLUL PLOIEŞTI
Petrolul Ploiești revine pe teren propriu aureolată de victoria din derby-ul cu Rapid. Ploieștenii au fost protejați de șansă și au obținut cele trei puncte prin două autogoluri, ale lui Oaidă și Valle. Prestația echipei pregătită de Florin Pârvu a fost una exactă, riguroasă, în care defensiva condusă de Pap și protejată de Zima nu a încasat gol.
A fost a doua victorie la rând, după succesul cu Farul obținut în minutele de prelungire, iar norocul pare să-i zâmbească antrenorului Pârvu, după două meciuri în care elevii săi au irosit o lovitură de la 11 metri. Cu patru puncte în plus, Petrolul ar fi respirat același aer cu FCSB.
Primul 11 pare bătut în cuie în acest moment. Irobiso conduce atacul sprijinit de Grozav și Musi, iar Jair este mijlocașul care face legătura între compartimente. Seto pare la a doua tinerețe, închide tot în fața apărării, în timp ce Pap și Mejiers se înțeleg foarte bine. Doua și Țicu fac banda, iar Zima a confirmat încrederea pusă în el.
Nu sunt probleme de lot pentru acest meci, astfel că am putea vedea același 11 din meciul cu Rapid.

“U” CRAIOVA 1948
Băieţii noştri îşi doresc cea de a treia victorie la rând, după ce s-au impus pe teren propriu cu Voluntari. Elevii lui “Nick” au făcut o primă repriză excelentă, în care Chițu, Sidibe și Van Durmen au marcat în primele 21 de minute. Au urmat mai multe ratări, apoi o repriză secundă jucată la rezultat, în care victoria nu a fost pusă niciun moment la îndoială.
Juveţii au urcat la jumătatea clasamentului, iar jocul pare să se cristalizeze sub comanda lui Bauza. Argentinianul este scondat de un excelent Asamoah, în timp ce Chițu se mișcă foarte bine în avanposturi. Fundașul central Lacroix a debutat bine împotriva Voluntariului și pare să-l facă uitat pe Duarte.
Craiova a fost modestă în deplasare în sezonul precedent, iar pentru a prinde playoff-ul trebuie să aducă mai multe puncte de pe teren străin. Dică a reușit într-un timp scurt să organizeze jocul și să stabilizeze primul 11. El preferă travaliul lui Van Durmen creativității lui Bahassa, care este o soluție excelentă pentru repriza a doua.
Baeten s-a accidentat cu Voluntari și este singurul jucător indisponibil pentru acest meci.

H2H
Cele două echipe s-au întâlnit de zece ori în ultimii ani, atât în Superligă, cât și în Liga 2. Gazdele de azi, au câştigat cinci meciuri, juveţii câştigând doar trei partide, iar două meciuri terminându-se la egalitate. Meciurile Petrolul – “U” Craiova 1948 au fost extrem de sărace în goluri, dar și foarte echilibrate. În sezonul trecut, oltenii au câștigat în tur, a fost egal în retur, iar prahovenii s-au impus în play-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P