Site Loader

Mititelu jr îi asigură pe suporterii Științei: „Vreau să dispară acest zvon. Conducerea își dorește promovarea!”

Adrian Mititelu a vorbit la ProX despre FC Universitatea Craiova.

Fiul lui Adrian Mititelu i-a asigurat pe suporterii Științei că absolut toti oamenii din club își doresc promovarea în Liga 1, mai ales că în acest moment în Liga 2 conducerea alb-albaștrilor a cheltuit foarte mulți bani și va cheltui în continuare.

.Avem un buget foarte mare pentru anul acesta. Unii suporteri ne aprostofează că nu ne dorim să promovăm. Încă un an de Liga 2 ne-ar costa la fel de mult. Deci vreau să dispară acest zvon că cei din conducere nu vor să promoveze. E o prostie.

Nu este vorba despre dezamăgire, este presiune mare din partea suporterilor la Craiova. Din cauza celor trei eșecuri am considerat că Ovidiu Stîngă trebuie să plece. A fost o decizie de comun acord și cred că a fost cea mai bună.

În vara anului trecut, a fost o neînțelegere între ei și s-a luat hotărârea ca echipa să se despartă de Eugen Trică. Acum contează numai ce va urma. Această echipă are mare încredere în Eugen Trică și Mircea Bornescu. Eu zic că un antrenor care cunoaște această ligă poate să gestioneze mai bine lucrurile”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P