Site Loader

HERMANNSTADT vs. FC U CRAIOVA, UN MECI CÂT O FINALĂ

În această seară, la Sibiu, are loc cel mai important meci al ultimei etape din sezonul regular al Superligii, între FC Hermannstadt și FC U Craiova.

Confruntarea poate decide ultima formație calificată în play-off şi este programată la ora 21:00.

FC Hermannstadt

  • După un început fulminant de campionat, echipa lui Marius Maldărăşanu a scăzut serios turaţia, ieşind din play-off şi apropiindu-se, în mod ameninţător, de locurile retrogradabile.
  • La acest regres, a contribuit din plin şi penalizarea de 9 puncte primită de sibieni, din cauza unor probleme de natură financiară.
  • Ardelenii vin acum după un succes mare, o victorie pe terenul lui Rapid, săptămâna trecută, dar a fost un rezultat cu care, însă, nu au reuşit să scape de locurile care duc la baraj.

FC U Craiova

  • Craiova este, cu siguranţă, echipa momentului în Superligă. Dacă anul trecut intrasem într-o pasă proastă şi uitasem să învingem, de la venirea lui Napoli succesele s-au legat lanţ, făcându-ne una dintre echipele cele mai temute ale campionatului.
  • Săptămâna aceasta, am consemnat o nouă reuşită pentru Știința, obţinând rejucarea partidei cu Sepsi.
  • O victorie la Sibiu, colaborată cu un eşec al lui Sepsi în partida cu FCSB, ar fi echivalentă cu accederea, în premieră, în play-off, în cel de al II-lea an de la promovare.
  • Elevii lui Nicolò Napoli au o singură înfrângere, 0-2 cu FCSB în prima partidă de la revenirea tehnicianului italian în campionat, și 11 partide consecutive fără a cunoaşte gustul înfrângerii, în 8 din acestea reuşind să se impună.

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată până acum, în etapa cu numărul 15, în 2022, meciul terminându-se la egalitate, scor 1-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P