Site Loader

Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 10 noiembrie, ora 16:00

Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 10 noiembrie, ora 16:00, disputată la Târgu Jiu pe Stadionul Tudor Vladimirescu.

Acestea pot fi achiziționate online de pe EVENTIM, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din incinta stadionului din Târgu Jiu.
𝗕𝗜𝗟𝗘𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3ta8BEp
𝗔𝗕𝗢𝗡𝗔𝗠𝗘𝗡𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3uXFl4Q
Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.
Persoanele care dețin abonamente la Peluza Sud vor avea locuri în zonele I1 și I2 din tribuna a II-a pentru acest meci.
• Programul Magazinului Clubului:
📌 7-10 noiembrie, între orele 9-18
• Programul casei de bilete din incinta stadionului din Târgu Jiu:
📌 10 noiembrie, între orele 10-16
De asemenea, suporterii noștri vor putea să își cumpere tichete pentru meci de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei Tudor Vladimirescu.
Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.
Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2022/23 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Tudor Vladimirescu. (Se respectă tribuna indicată pe abonament și sectorul)
📌 Pentru tribuna a doua, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: G2-H1 central.
📌 Pentru Tribuna I, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: N2.
📌 Pentru Tribuna VIP, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: V2
Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil.
Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P