Site Loader

FCU vs FCSB, ETERNUL DERBY

În această seară avem cel mai interesant meci din Superliga României, începând cu ora 21:30, pe Stadionul Constantina Diţă, din Târgu Jiu.

Băieţii noştri primesc vizita celor de la FCSB, în prima etapă din noul sezon.

În stagiunea trecută, mecirile dintre cele două echipe au fost unele spectaculaose, au marcat ambele combatante.

Jocul băieţilor noştri a fost unul spectaculos în ultimul sezon. În trei din ultimele 4 partide jucate acasă de către leii din Bănie, s-au marcat cel puţin 3 goluri. Atacul nostru a fost unul foarte bun în ultimul sezon, reușind să înscrie 34 de goluri în sezonul regular.

Ultimele partide jucate de FCSB în sezonul trecut au fost interesante. În 4 din ultimele 5 partide jucate în campionat, s-au marcat cel puțin 3 goluri.

Ambele echipe au un joc ofensiv, iar în această seară vom avea, cu siguranță, un meci în care se va înscrie.

În această primă etapă, Craiova nu se va putea baza pe Pepe Bauza, el fiind eliminat în ultimul meci din sezonul trecut şi este suspednat în această primă etapă.

Cei de la FCSB au au renunţat la doi fotbalişti importanți în această vară. Fundaşii centrali Iulian Cristea şi Joonas Tamm au fost lăsaţi să plece de la echipa care s-a luptat până în ultima etapă pentru titlu.

H2H

În ultimele zece partide disputate de băieţii noştri împotriva celor de la FCSB, trei meciuri s-au încheiat la egalitate iar rivalii noştri din această seară au câştigat şapte partide.

Un răspuns la “FCU vs FCSB, ETERNUL DERBY”

  1. NU am inteles ce treaba are campionatul trecut cu cel ce a incept acum???ce treraba cartonasele de la ultimul meci de anul trecut cu cel actual???cine dracu ii idiotul ala ce a facut aceasta noua regula????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P