Site Loader

FCU, cantonament la Severin. Situațiile medicale ale lui Stoenac și Diallo!

Vă prezentăm ultimele informații din tabăra alb-albaștrilor.

Jucătorii lui Eugen Trică au efectuat, în cursul dimineții de vineri, testele Covid, iar spre seară alb-albaștrii vor primi rezultatele. Antrenorul principal al Științei dorește să pregătească cât mai bine partida cu Farul Constanța așa că “Jose” a decis ca elevii săi să plece pentru câteva zile la Severin, acolo unde antrenamentele se vor efectua exclusiv pe terenuri de iarbă.

Plecarea spre Severin va avea loc sâmbătă dimineață, cu un lot de 27 de jucători, urmând ca alb-albaștrii se revină în Bănie luni seara, atunci când va avea loc și un antrenament pe stadionul “Ion Oblemenco”. Din acel moment, pentru mecul cu Farul vor fi oprți în lot 21 de jucători. Huyghebaert și Paramatii sunt suspendați pentru acest joc.

Eugen Trică nu se va putea baza pentru acest meci nici pe Diallo și Stoenac. Fundașul central francez a efectuat din nou un ecograf și s-a observat că ruptura musculară încă nu este vindecată, urmând a mai sta indisponibil încă o săptămână. În schimb, Marian Stoenac, chinuit de o tendinită, și-a reluat ședințele de pregătire treptat de trei zile, dar la antrenamente normale va intra abia de miercurea viitoare, după partida cu Farul Constanța.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P