Site Loader

FC Universitatea Craiova a obtinut trei puncte in meciul cu Slatina si este liderul Ligii 2.

Adrian Mititelu a marturisit dupa egalul obtinut la Miercurea Ciuc, 1-1, ca fiecare punct conteaza in lupta pentru promovare, iar patronul Stiintei stie ce stie. Alb-albastrii au obtinut ulterior patru victorii consecutive, iar acum FC Universitatea Craiova este liderul Ligii 2, cu 13 puncte. Insa, chiar daca in meciul cu Slatina juvetii nu au practicat un joc prea bun, totusi leii din Banie au obtinut trei puncte, gratie unor executii perfecte din 11 metri ale lui Claudiu Balan. La oaspeti a jucat titular si fostul fotbalist al Universitatii, Rogoveanu.
Revenind la golurile inscrie de Balan, atacantul Stiintei a punctat din “11” metri in minutele 4, respectiv 22, ultima reusita fiind una executata printr-o scarita demna de un mare fotbalist.
Dar, din pacate, in partea doua a jocului alb-albastrii au avut o evolutie mai slaba, iar in minutul 82 oaspetii au marcat prin Ovidiu Popescu.
Ulterior, fanii lui FCU au urmarit cu mari emotii finalul partidei din fata televizoarelor, dorind parca si mai mult sa fie prezenti in tribune ca sa isi incurajeze frenetic favortii. Insa, inainte de golul celor de la Slatina, in minutul 73, tanarul Albu a facut un fault clar in propriul careu asupra lui Doman, dar arbitrul Florin Mazilu nu a acordat lovitura de la 11 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P