Site Loader

EXCLUSIV. Oltenii trag tare în Bănie. Ce a lucrat Ovidiu Stângă cu alb-albaștrii la antrenamente!

Ovidiu Stângă va conduce în cursul zilei de joi două antrenamente.

FC Universitatea Craiova și-a început sâmbăta trecută seria antrenamentelor din stagiul de pregătire de pe plan local, iar Ovidiu Stângă a structurat foarte bine programul echipei împreună cu preparatorul fizic, Dan Vasilică.

În cursul zilei de joi Știința va efectua două antrenamente. Primul a început de la ora 10:00, iar al doilea se va derula de la ora 17:00.

În prima parte a antrenamentului din baza Aripile, alb-albaștrii au lucrat cu Dan Vasilică, iar apoi oltenii au intrat pe mâna lui Ovidiu Stângă. Fostul mare internațional al Universității Craiova a efectuat cu elevii săi niște exerciții mai complexe de ordin tactic, pentru schimbarea de direcție în regim de viteză și pentru repoziționarea în teren. Este clar că Ovidiu Stângă va pune accent foarte mult pe jocul de posesie și vrea ca jucătorii săi să conducă foarte bine acțiunile, atunci când au mingea la picior. Se urmărește și reglarea traseelor de joc.

Știința nu are în acest moment nicio problemă de lot, Cristea și Gâț, jucători care au fost accidentați în prima parte a sezonului, antrenându-se acum normal cu echipa. Ediție.ro vă va ține la curent și în zilele următoare cu informații din tabăra liderului Ligii a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P