Site Loader

Derby pe Superbet Arena-Giulești

FCU 1948 CRAIOVA o înfruntă azi în deplasare pe FC Rapid 1923, în etapa 22 a Super Ligii. Partida se desfășoară pe stadionul Superbet Arena-Giulești de la ora 20:00.

 

FC Rapid 1923 – Se afla pe locul 4 în clasament

 

Rapid se află în acest moment pe locul 4 în clasament, cu un total de 33 puncte, opt victorii, nouă remize și patru înfrângeri.
În ultimul meci din campionat, FC Rapid 1923 a remizat cu Farul Constanța, 0-0.
Primul 11 utilizat în ultima partidă din campionat: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Al. Albu, I. Cristea, Oaidă – Funsho, Valle, Papeau

FCU 1948 Craiova – Patru meciuri consecutive fără gol primit

 

FCU se află pe locul 9 în clasamentul SuperLigii, cu 27 de puncte, opt victorii, trei remize și zece înfrângeri. Ultima partidă au disputat-o pe stadionul Complex Sportiv din Craiova, împotriva celor de la Petrolul Ploiești, meci încheiat cu sorul de 2-0 în favoarea oltenilor.
Primul 11 utilizat în ultima partidă: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – V. Achim, Van Durmen – Sidibe, Bauza, A. Chițu – Blănuță

Cele doua echipe s-au întâlnit de 94 de ori, FCU a învins de 44 de ori, Rapid are 33 de victorii și 18 partide s-au încheiat la egalitate.
Ultima partidă s-a disputat în luna august pe stadionul din Craiova. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-5. Rapidiștii nu mai reușiseră să câștige în fața oltenilor din anul 2007.

Partida va fi condusă la centru de către Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca),

A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca),

A2: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca),

Arbitru VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti),

Arbitru A VAR: Necula Mihaita (Bucureşti),

R1: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti),

Obs. arbitri: Obs. arbitri: Mirt Irina (Bucureşti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P