Site Loader

Dent Estet, noul partener al echipei noastre

De 24 de ani susținem inițiative care ne dau motive să zâmbim și promovează un stil de viață sănătos, frumos. Sportul este unul dintre lucrurile care ține în armonie sănătatea fizică și cea emoțională pentru că ne învață despre puterea disciplinei, valoarea perseverenței și importanța abordării etapelor cu răbdare și planificare. Nu în ultimul rând, contribuie la cultura bucuriei pe care o trăim ca urmare a unui rezultat muncit și meritat. Uneori, sportul și stomatologia au multe lucruri în comun.

Clinicile Dent Estet vă pot oferi servicii stomatologice la cele mai înalte standarde pentru pacienți adulți, dar și copii și adolescenți. Credem în echilibrul dintre tradiție și inovație și ne bucurăm să formăm o echipă care este capabilă de a aduce oamenii împreună în jurul pasiunii pentru competițiile sportive.

Ne dorim ca, prin parteneriatul dintre Dent Estet și clubul nostru, să încurajăm fotbalul românesc, să inspirăm generații și, astfel, să fim o voce puternică în educația leaderilor de mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P