Site Loader

COMUNICAT OFICIAL

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că Bradley Diallo, Sorin Bușu și Alberto Cobrea nu vor mai evolua pentru echipă în sezonul viitor.

Contractele celor trei jucători vor expira la sfârșitul acestei luni și, astfel, experiența lor în Bănie se va încheia.

Bradley Diallo a evoluat în 40 meciuri pentru gruparea alb-albastră în ultimele 2 sezoane și a reușit să marcheze două goluri, ambele în Liga a II-a. De asemenea, pe parcursul acestui sezon, Bradley a fost căpitanul echipei în majoritatea meciurilor pe care Știința le-a disputat.

Sorin Bușu este un produs al academiei Științei iar acesta se afla la cea de-a treia experiență în tricoul echipei noastre. În sezonul recent încheiat, Sorin a bifat 17 partide și a reușit să ofere o pasă de gol în victoria de pe Ilie Oană împotriva celor de la Chindia Târgoviște, scor 3-0.

Alberto Cobrea a sosit la finalul lunii septembrie din postura de jucător liber de contract, după ce în vara anului 2021 se despărțise de CSM Reșița. În perioada pe care acesta a petrecut-o în Bănie, Alberto a apărat poarta Științei în ultimul meci din acest sezon, în fața celor de la Sepsi.

Le mulțumim celor trei jucători pentru activitatea depusă la echipă și le urăm mult succes în următoarele provocări fotbalistice.

Un răspuns la “COMUNICAT OFICIAL”

  1. Bravo, felicitari pentru atitudinea clubului fata de jucatori.
    Un site foarte frumos, prezentari deosebite, Stiinta ma incanta in meciurile disputate.
    Un vechi fan, actual renascut. Vrem titlul de campioana!
    Hai, Craiova!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P