Site Loader

Comunicat FCU 21 mai 2021

Ne dorim sa avem suporteri în tribune, știm că fanii noștri așteaptă cu nerăbdare revenirea pe stadion, dar trebuie să avem în vedere faptul că protocolul oficial abia ieri a fost publicat și nu stabilește clar regulile de acces în arenă. Tocmai de aceea, îndemnăm la calm pentru că trebuie să ne gândim bine înainte de a lua o astfel de decizie, fiind vorba despre sănătatea oamenilor. Vom urmări cu atenție cum se organizează finala Cupei României, credem că va fi un test de la care toate cluburile vor avea ceva de învățat și vom vedea cum se pregătește organizarea unui meci în astfel de condiții.

2 Răspunsuri la “Comunicat FCU 21 mai 2021”

  1. Toate tarile au reușit să facă în asa fel încât să între spectatori pe stadioane, doar tâmpiți in frunte cu Johannis, arafat și Câțu ce conduc România nu au găsit modalitatea, niște incapabili

    1. Nu ai dreptate absolut deloc; lucrurile stau exact invers:au facut tot ceeea ce a fost posibil sa fie spectatori in tribune;daca am fi fost mai responsabili si ne-am fi vaccinat mai din timp,acum aveam mai multi spectatori in tribune.
      Un sfat: fii mai ANALITIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P