Site Loader

COMUNICAT

În legătură cu articolul publicat în Fanatik despre deplasarea echipei către Botoșani, al cărui titlu este – “Situație jenantă pentru FC U Craiova înaintea meciului de la Botoșani. Unii jucători merg cu avionul, alții cu autocarul.”, clubul nostru face următoarele precizări:

Nu este pentru prima dată când publicația Fanatik dezinformează opinia publică cu privire la clubul nostru. Deplasarea echipei și a staff-ului tehnic spre Botoșani se va face în cele mai bune condiții duminică, 24 aprilie, ora 12:45, pe ruta București-Suceava, urmând ca personalul auxiliar să ajungă la destinație cu autocarul, cu o zi înainte. Aceștia, din urmă, îi vor aștepta pe cei deplasați cu avionul direct la aeroportul din Suceava pentru a se îndrepta către Botoșani.

Acest lucru dovedește o bună organizare din partea clubului și nicidecum o deplasare “jenantă”, așa cum dezvăluie Fanatik. Nu s-a pus niciodată problema ca jucătorii și antrenorii să nu facă deplasarea în grup. Este posibil ca unora să nu le convină faptul că acțiunea organizată în cursul zilei de azi, ce a avut loc la Electroputere Mall din Craiova, în care jucătorii noștri au împărțit ouă de Paște, a avut succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P