Site Loader

Calificare cu emoţii în faza următoare din Cupa României, iar Ştiinţa aşteaptă Rapidul în campionat!

Câţiva jucători din lotul Ştiinţei se întreabă cel mai probabil de ce nu joacă la FCU sau o fac prea puţin, iar după meciul cu Reşiţa unii dintre ei şi-au primit răspunsul. Însă, au fost şi jucători care au profitat de şansa oferită de Nicolo Napoli, iar Marius Avram a fost unul dintre ei. Folosit pe un post inedit pentru el, Avram a dat dovadă de maturitate în joc şi a încercat să coordoneze cât mai bine acţiunile de atac ale alb-albaştrilor, dar i-a şi blocat de multe ori pe adversarii săi la mijlocul terenului.

La fel de inspirat în jocul cu Reşiţa s-a dovedit că este şi Alex Raicea, cel care a arătat încă o dată că este gata să intre în primul “11” al lui FC Universitatea Craiova la orice oră. De şansa primită de la Nicolo Napoli a profitat şi Andrea Compagno, cel care să nu uităm că a jucat ultima oară pentru Ştiinţa în urmă cu aproximativ două luni, atunci când din păcate pentru el s-a accidentat.

 

 

Masivul atacant al Ştiinţei a marcat un gol în minutul 45, dar chiar dacă a şi ratat o lovitură de la 11 metri, min 89, totuşi pe toată durata partidei s-a bătut cu fundaşii Reşiţei şi a demonstrat că este un concurent serios pentru Bălan. Băieţii lui Pelici au reuşit egalarea în mintul 80 prin Astafei, iar după cele două reprize de prelungiri, Ştiinţa s-a impus în cele din urmă la loviturile de departajare, acolo unde toţi cei cinci fotbalişti ai lui FCU au executat perfect.

Nu avem cum să nu amintim şi de intervenţia portarului Taborda, cel care a reuşit să apere una dintre loviturile oaspeţilor de la la 11 metri. Argentinianul îi luase locul în poartă lui Robert Popa.

Suporterii Ştiinţei ar fi vrut să îl vadă mult mai mult al lucru şi pe Cacheiro, dar din păcate extrema Ştiinţei s-a accidentat la începutul partidei. Acum toată suflarea alb-albaştrilor îşi îndreaptă atenţia către partida din campionat cu Rapid, acolo unde vor reveni în echipa de bază şi jucătorii pe care Nicolo Napoli i-a menajat.

Primul 11 al lui FC Universitatea Craiova

Popa- Gâţ, Paramatti, Diallo. Cristiu – Pop, Avram- Raicea, Zimţa, Cacheiro-Compagno

Au mai jucat: Taborda, Ciolcacu, Zanfir, Blidar

Un răspuns la “Calificare cu emoţii în faza următoare din Cupa României, iar Ştiinţa aşteaptă Rapidul în campionat!”

  1. BAI ADRIANE EȘTI UN EROU NAȚIONAL AN MATERIE DE FOTBAL.CE AI FĂCUT TU AN PREZENT DIN FIU CRAIOVA,NICI GOARDIOLA LA MANCESTER SYTY NU A REUȘIT. DUPĂ CE TE-AU ȘTIRI DE BANI ȘI MORAL PRIMARII CRAIOVEI ȘI TEA NENOROCIȚI ȘI PONTA CU OLGUTA VASILESCU,TU AI REUȘIT SA O IEI DE LA ZERO DIN LIGA A PATRA ȘI SA TE RIDICI CA PASAREA FEONIX DIN CENUȘĂ. AI O ECHIPA CARE JOACA FOTBAL NEMȚEȘTE LA FEL CA BAYER MÜNCHEN CU FC BARCELONA AN LIGA CAMPIONILOR 8-2. LA FEL AI JUCAT ȘI TU CU RAPIDUL 5-0.FANTASTIC CE FOTBAL MODERN ATI PRACTICAT.ȘI ASTA ȚI-O SPUNE UN OLTEAN PUR SÂNGE DIN CONSTANȚA, LA ORIGINI CORABIA, CONAȚIONAL CU NELU IBLEMENCO,DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCĂ AN PACE ȘI PE NELU ȘI PE ILIUȚĂ BĂLĂCI. P/S:-AM CITIT CA ANTRENORUL ASTA INTERIMAR AL TĂU PE NUME VASILICA AR FI FORMIDABIL ȘI DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC CAT ȘI DIN PUNCT DE VEDERE TEHNICO-TACTIC.TINEL DACA-I IES REZULTATELE,DE CE NU.POATE CA ESTE UN AL DOILEA TITI TEAȘCĂ. DUMNEZEU SA FIE CU TINA AN TOT CE FACI.DOAMNE AJUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

P