Site Loader

Avancronica: FCU 1948 Craiova – AFC Hermannstadt

Deschidem etapa a 12-a a SuperLigii cu o partidă importantă. FCU 1948 Craiova întâlnește astăzi, pe Complex Sportiv Craiova, echipa AFC Hermannstadt, la ora 18:00.

 

FCU 1948 CRAIOVA – VICTORIA ESTE SINGURA SOLUȚIE

 

FCU 1948 Craiova se află pe locul 10, cu patru victorii și șapte înfrângeri. În ultima partidă, împotriva celor de la CFR Cluj, oltenii au avut un joc bun, dar le-a lipsit norocul. În ciudat statisticilor favorabile, 62% posesie, opt șuturi pe poartă si 5 cornere, echipa condusă de Paul Răducanu nu a reușit să înscrie, pierzând cu scorul de 0-2.

În meciul de astăzi, cu siguranța ambiția și determinarea vor atinge cote maxime deoarece echipa are nevoie de cele trei puncte, o victorie ce poate reda încrederea și motivația jucătorilor.

Primul 11 aliniat în ultima partidă: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, R. Negru – S. Asamoah, V. Achim (cpt.) – Baeten, Bahassa, Van Durmen – Chițu

 

FC HERMANNSTADT –  DOAR DOUA ÎNFRÂNGERI ÎN ACEST SEZON

 

FC Hermannstadt, echipa antrenată de Marius Măldărășanu, se afla pe locul 5 în clasament, cu 3 victorii, șase remize și două înfrângeri.

Ultima partida a sibienilor a fost împotriva celor de la Rapid. Deși au fost conduși încă din primele minute, Găman a reușit să restabilească egalitatea la începutul reprizei a doua. Hermannstadt a avut un joc ofensiv foarte plăcut, 50% posesie, patru suturi pe poarta și nouă cornere, dar nu au reușit să obțină victoria. Partida s-a terminat cu scorul de 1-1.

 

Primul 11 aliniat în ultima partidă: Căbuz – Medina, Găman, I. Stoica (C), Butean – Neguț, Mino Sota, Alhassan, Balaure – Bucuroiu, Paraschiv

 

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori,  în SuperLiga, în ultima partidă, în ciuda jocului ofensiv caracteristic ambelor echipe, nu s-a marcat niciun gol, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În meciul de astăzi se așteaptă un joc spectaculos cu multe goluri.

 

Partida va fi condusă la centru de către arbitrul Radu Petrescu din București,

A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti),

A2: Vornicu Adrian (Iaşi),

Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare),

Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti),

R1: Demetrescu Iuliana Elena (Râmnicu Vâlcea),

Obs. arbitri: Ionita Andrei (Bucureşti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

P