TRICOU JOC AUTHENTIC MI ADIDAS

450,00 RON

Tricolul Climachill gama Mi Authentic face parte din colectia Mi Adidas Team Create yours(Echipa Adidas creeaza pentru tine).Tricourile se confectioneaza la cererea expresa a unei echipe sportive deoarece nu este un produs de serie.Se livreaza in cca 70 de zile de la lansarea comenzii.Tricoul Climachill se regaseste la echipe precum proaspat campioana a Europei la tineret,Spania. Acest model de echipament este folosit si de catre nationala Germaniei si a Argentineni. Adaosul comercial aplicat de catre  FC Universitatea Craiova este de 10%.

INSCRIPTIONAT CU 3 SIGLE 3D  (PRINTARE TERMO ADEZIVA,PROTEJATA CU UN STRAT DE RASINA POLIURETANICA CARE LE CONFERA EFECTUL VOLUMETRIC 3D) .100% POLYESTER, SE RECOMANDA SPALAREA LA MAXIMUM 40 GRADE .

Marime
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sigla volumetrica reprezinta o modalitate de prezentare in relief a siglei, sloganului sau a diferitelor simboluri grafice pe care le scoate in evidenta. In functie de subiectul, scopul sau locatia siglei volumetrice se pot folosi diferite materiale cu diferite grosimi

FCU213