Suporteri de legendă
Click pentru a mări fotografia
Marius Tucă
Publicat pe 13 iunie 2013, 14:36

După câţiva ani, a schimbat numele emisiunii în „Marius Tucă Show”. Emisiunea a ieşit din emisie în preajma alegerilor prezidențiale din 2004. A revenit în 2008 cu subiectul „Elodia”, dar după câteva ediții a renunţat definitiv. În prezent, Marius Tucă este director la ziarul Jurnalul Naţional. Ziar, pe care l-a înfiinţat în 1993. Iar cu Jurnalul Naţional, organizează festivalurile Tarafuri și Fanfare și Folk You.

Una dintre pasiunile lui Marius Tucă a fost echipa de fotbal Universitatea Craiova. În 2000, Tucă a scris pe blogul său: Astăzi, echipa mea de suflet, Universitatea Craiova, joacă în Giuleşti meciul retur din Cupa României, un meci pe viaţă şi pe moarte. 

Jurnalistul îşi aduce aminte: Tatăl meu m-a luat pe stadion de la 6-7 ani, iar la mine acasă veneau toţi prietenii tatălui meu şi puneau pături în geam ca să se uite liniştiţi la un televizor mic, rusesc şi alb-negru, în anii ’70, când urma să devină campioană Universitatea Craiova. Am trăit cu spiritul acesta unic în casa!

Marius Tucă s-a născut în 29 iulie 1966, în Caracal, judeţul Olt. Este un vechi suporter al Universităţii Craiova, echipă căreia i-a dedicat poemul: Declaraţie de Dragoste.

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV