Suporteri de legendă
Marius Tucă este un jurnalist român. S-a remarcat ca analist și moderator TV. În 1996 a lansat talk-showul „Milionarii de la miezul nopții”.
Cristian Alexandru Minculescu sau Cristi Minculescu este un solist vocal și compozitor de muzică rock român. Vocea lui este considerată de mulţi, drept cea mai bună voce a rockului românesc.
Șerban Sebastian Huidu este un fost realizator român de radio și de televiziune. A prezentat împreună cu Mihai Găinușă show-ul matinal de la radio Kiss FM și show-ul satiric săptămânal Cronica Cârcotaşilor, de la postul TV Prima TV.
Tudor Gheorghe este un cântăreț, compozitor și actor român. În 1966 a fost angajat la Teatrul Național din Craiova. Astfel, a devenit unul dintre cei mai tineri actori din țară. După rolurile jucate în studenție, a debutat pe scena Naționalului craiovean în rolul paznicului tânăr din Cocoșul negru, de Victor Eftimiu.
Adrian Păunescu a fost un poet, publicist, textier și om politic român. A debutat în 1960 şi a fost unul dintre cei mai prolific autori români. A organizat Cenaclul Flacăra, întrunire desfăşurată periodic între 1973 şi 1985.
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV