Ştiri
Click pentru a mări fotografia
Victor Naicu aşteaptă revenirea grupării fanion a Olteniei
Publicat pe 8 iunie 2013, 09:54

Formaţia AS Podari, cu Victor Naicu pe banca tehnică, a câştigat titlul de campioană judeţeană după un meci de infarct în faţa principalei contracandidate, Dunărea Calafat, cu scorul de 4-2. Anul trecut, tânărul tehnician oltean a reuşit să ajungă în Liga a III-a cu CS Apă Craiova.

Rep.: Meci cu emoţii pentru câştigarea campionatului judeţean. Cum a fost pe bancă?
Victor Naicu: Am avut emoţii toată săptămâna. Nu credeam că vom reuşi să câştigăm campionatul, mai ales că în play-off am intrat cu un handicap de cinci puncte. Meciul a fost unul dramatic. Să fi egalat în minutul 85, şi apoi să câştigi nu este la îndemâna oricui. Am stat mai tare la capitolul psihic. Un meci se joacă până la fluierul arbitrului şi noi asta am făcut. Nu a fost noroc.

Apropo de arbitru, cum a ţi s-a părut Colţescu?
Jos pălăria. Păi ce, noi, la judeţ, avem parte de asemenea arbitraje? Fără discuţie este cel mai bun arbitru român al momentului. Şi nu spun asta pentru că am câştigat noi. Are stil. Chiar dacă a condus un meci de D, nu i-a fost uşor. Aţi văzut cu ce ardoare s-a jucat. Peste nivelul Ligii a III-a.

Anul trecut ai promovat Apa, acum pe AS Podari.
Fără să mă laud, aceste performanţe nu sunt la îndemâna oricărui antrenor. În sezonul trecut am jucat multe luni fără bani. Acum este cu totul altceva. Avem condiţii bune de antrenament şi de joc. Sper să şi promovez în Liga a III-a. Vom juca pe 19 iunie cu Recolta Dănceu. Spun că este bine pentru fotbalul craiovean că a promovat Podariul. La Calafat nu ar veni atâţia oameni la meci.

Cui dedici promovarea?
Sincer? Universităţii Craiova. Abia aştept să reintre în campionat. Aud tot felul de zvonuri, dar sunt convins că, în acest sezon, Adrian Mititelu face echipă. Păi nu aţi văzut câţi oameni au venit la un meci de D la Podari? Nu e păcat de ei să nu meargă la meciurile Universităţii? La primul meci al Ştiinţei voi fi pe stadion. Toţi trebuie să ajute echipa noastră de suflet.

Crezi că vor veni nume mari la Universitatea?
Nu ştiu ce jucători vor veni sau au semnat deja. Un lucru vă spun. Şi vedetele vor să joace la Ştiinţa. Este un nume mare în fotbal. Şi, în plus, eu am văzut mulţi jucători în diviziile inferioare şi chiar juniori care pot juca în Liga a II-a lejer. Să se reînscrie echipa şi veţi vedea ce nebunie se va declanşa în Craiova! Lumea este în mare foame de fotbal. Şi noi, craiovenii, ştim cu ce se mănâncă sportul rege.

Ce îşi doreşte Naicu în 2013?
Multă sănătate. Şi să promovez cu AS Podari.

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV