Ştiri
Click pentru a mări fotografia
REFERENDUM PENTRU UNIVERSITATEA CRAIOVA
Publicat pe 15 iulie 2013, 17:14

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA lanseaza, spre dezbatere publica, propunere pentru intrebarea ce va face obiectul referendumului in localitatea Craiova, ce va fi initiat de catre club, in baza legii 3/2000, modificata si completata.

In zilele urmatoare, in urma consultarii populare, cu sustinatorii, se va stabili intrebarea finala, dupa care urmeaza a fi demarat procesul de strangere a semnaturilor, in numar de cca 10.000, proces necesar pentru desfasurarea referendumului.

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA solicita sprijinul tuturor celor interesati pentru campania de strangere de semnaturi, campanie ce ar urma sa demareze in jurul datei de 1 august.  Cei interesati sunt asteptati la sediul clubului din Craiova, strada Sf. Dumitru, nr 1, parter sau pot contacta clubului la adresa de mail: ucraiovareferendum@gmail.com

Propunerea FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA de intrebare a referendumului este urmatoarea:

«Considerati ca este imperativ ca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, clubul dezafiliat abuziv de FRF, sa isi desfasoare activitatea in Complexul sportiv “Ion Oblemenco” din Craiova?»

 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV