Ştiri
Click pentru a mări fotografia
PRECIZARE
Publicat pe 31 iulie 2013, 21:35

Fotbal Club Universitatea Craiova aduce la cunoştinţa publicului faptul că a depus toate documentele necesare înscrierii în competiţia Ligii a II-a la COMISIA ÎNVESTITĂ din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Luni, 29 iulie, a fost ultima zi când reprezentanţii clubului au fost citaţi şi s-au prezentat în faţa comisiei, care a luat act de faptul că Universitatea Craiova îndeplineşte toate condiţiile pentru participarea în competiţie.

Instanţa a rămas în pronunţare, urmând ca decizia de acceptare în competiţie să fie comunicată în următoarele zile.

Facem precizarea că, astăzi, reprezentanţii clubului Fotbal Club Universitatea Craiova au fost prezenţi la Federaţia Română de Fotbal în calitate de intervenienţi în cadrul unui alt dosar, respectiv dosarul depus de societatea comercială Clubul Sportiv U Craiova SA în vederea înscrierii în Liga a II-a. În acest dosar, Fotbal Club Universitatea Craiova solicită comisiei învestite pentru soluţionarea acestor dosare de înscriere să respingă solicitarea acestei societăţi de înscriere în competiţia Ligii a II-a, deoarece această cerere încalcă legea română şi statutul FRF, UEFA şi FIFA. Instanţa învestită pentru soluţionarea acestui dosar a acordat un termen de o săptămână, respectiv miercuri, 7 august, pentru a se pronunţa cu privire la cererea acestei persoane juridice, dar şi cu privire la opoziţia Fotbal Club Universitatea Craiova.

Prin urmare, amânarea de astăzi nu are ca obiect cauza Fotbal Club Universitatea Craiova, ci solicitarea societăţii comerciale Clubul Sportiv U Craiova SA de a se înscrie nelegal în competiţia Ligii a II-a.

Menţionăm că, privitor la aceste aspecte, Fotbal Club Universitatea Craiova a sesizat şi Direcţia Naţională Anticorupţie.

 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV