Ştiri
Click pentru a mări fotografia
PRECIZARE
Publicat pe 3 decembrie 2013, 23:39

În legătură cu informaţiile apărute în urma deciziei de marţi a Tribunalului Dolj, cu privire la încuviinţarea executării setinţei civile numărul 11672 a Judecătoriei Craiova din 16.09.2013, facem următoarea precizare:

Această decizie este una caducă şi nu afectează în nici un fel drepturile Fotbal Club Universitatea Craiova, de reintegrare în Complexul Sportiv «Ion Oblemenco».

Fotbal Club U Craiova SA, a obţinut o decizie a Tribunalului Dolj, ulterior sentinţei mai sus menţionate, respectiv la 15.10.2013, când Tribunalul Dolj a statuat în mod irevocabil ca Fotbal Club U Craiova SA să fie reintegrată în Complexul Spotriv «Ion Oblemenco» până la data soluţionării irevocabile a cauzei având ca obiect contravaloarea lucrărilor de amenajare şi îmbunătăţire a spaţiilor competiţionale şi de antrenament.

Menţionăm că această cauză se află pe rolul Judecătoriei Craiova, nefiind nici măcar în primă instanţă finalizată acţiunea.

Astfel, Fotbal Club Universitatea Craiova are drept de folosinţă şi administrare a Complexului Sportiv «Ion Oblemenco», până la data încheirii irevocabile a acestei cauze.

Prin urmare, orice speculaţie de aşa zisă evacuare a echipei de pe «Ion Oblemenco» este lipsită de orice temei juridic.

 

Fotbal Club Universitatea Craiova


 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV