Ştiri
Click pentru a mări fotografia
PLANUL DE REORGANIZARE AL FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. A FOST APROBAT DE CATRE CREDITORI
Publicat pe 17 februarie 2014, 13:08
Astazi la sediul SC LIDER LICHIDARE-REORGANIZARE SPRL BUCURESTI a avut loc sedinta Adunarii Creditorilor Fotbal Club U Craiova S.A. cu privire la aprobarea planului de reorganizare al societatii.
 
Planul a fost supus la vot si votat in unanimitate. Chiar daca firma EUROEXPO SRL TARGU MURES  a votat impotriva aprobarii planului, conform Legii 85/2006, se considera, automat, votul ca fiind unul pozitiv in ceea ce-i priveste pe creditorii care isi primesc plata in mod preferential. Astfel ca votul EUROEXPO SRL TARGU MURES este, din oficiu, unul pozitiv si nu are nicio relevanta juridica ceea ce a mentionat aceasta societate in sedinta Adunarii Creditorilor.
 
Pe de alta parte, Fotbal Club U Craiova S.A. si creditorul Valorificare Creante SRL au contestat dreptul de vot al cretitorului EUROEXPO SRL Targu Mures, deoarce aceasta societate se afla in conflict de interese datorita faptului ca are relatii comerciale cu Federatia Romana de Fotbal, persoana juridica direct interesata sa provoace falimentul Fotbal Club U Craiova S.A. 
 
Mai mult decat atat, Fotbal Club U Craiova S.A. detine indicii si dovezi ca EUROEXPO SRL Targu Mures a cesionat deja creanta, in mod fraudulos, unor alte persoane care detin in fapt creanta si cer falimentul Fotbal Club U Craiova S.A., cu privire la acest aspect Fotbal Club U Craiova S.A. a sesizat deja Directia Nationala Anticoruptie.
 
Din punct de vedere al Legii 85/2006 planul este considerat votat de catre creditori urmand ca judecatorul sindic de la Tribunalul Brasov sa confirme in urmatoarele doua-trei saptamani acest plan pentru ca acesta sa intre in vigoare.
Dupa confirmarea planului de catre judecatorul sindic activitatea clubului de fotbal se reorganizeaza in conformitate cu acesta.
 
Vom reveni!
Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV