Ştiri
Click pentru a mări fotografia
Lotul Universitatii se reuneste in aceasta seara
Publicat pe 27 februarie 2014, 17:49

Lotul echipei de fotbal Universitatea Craiova se va reuni in aceasta seara, urmand a incepe un program de pregatire ce cuprinde un cantonament de 9 zile, cantonament ce se va desfasura in Craiova, iar antrenamentele se vor face pe un teren in apropierea municipiului Craiova.

De asemenea, clubul asteapta cu mare interes decizia Judecatoriei de luni, 3 martie 2014, cu privire la reintegrarea echipei in cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco».

Pana luni, antrenamentale vor fi conduse de Dragos Bon, urmand ca luni sa fie data limita pentru numirea unui nou antrenor.

De asemenea, astazi Universitatea Craiova a solicitat, in mod oficial, reprogramarea celor doua meciuri din cadrul Divizia B, respectiv FC Olt Slatina – Universitatea Craiova si Universitatea Craiova – FC Bihor.

Mentionam ca fata de cererea de reprogramare se indeplinesc toate conditiile prevazute de lege in ceea ce priveste forta majora, in acest sens detinem toate probele pentru a justifica forta majora.
In cazul unui verdict negativ dat de Federatia Romana de Fotbal ne vom adresa de urgenta instantelor judecatoresti care au competenta legala pentru a judeca asemenea spete.

Facem un apel la Federatia Romana de Fotbal sa inceteze cu abuzurile si sa dispuna de indata reprogramarea acestor doua meciuri, pentru ca Federatia Romana de Fotbal se inculpa pentru nedesfasurarea acestor meciuri la datele stabilite initial.

Universitatea Craiova va incepe campionatul incepand cu 15 martie 2014 cand se va disputa jocul de la Ramnicu Valcea.

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV