Ştiri
Click pentru a mări fotografia
Lămuriri
Publicat pe 26 iulie 2013, 14:55

Fotbal Club Universitatea Craiova, luând act de intoxicările de presă lansate frecvent cu scopul de a crea o stare de confuzie în ceea ce priveşte organizarea Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, prezintă alăturat ACTUL CONSTITUTIV al persoanei juridice în care activează Fotbal Club Universitatea Craiova.

De asemenea, tot anexat. se află şi un certificat constatator de la Registrul Comerţului eliberat în 08.07.2013, certificat care confirmă toate elementele juridice şi de organizare ale clubului.

Aceste două acte ar trebui să aibă un caracter oarecum secret, dar pentru a da dovadă de transparenţă faţă de suporterii noştri în mod special şi faţă de opinia publica în general, dar şi pentru a închide subiectul definitiv în ceea ce priveşte continuitatea şi palmaresul Universităţii Craiova le facem publice.

În ceea ce priveşte primul document, şi anume Certificatul Constatator eliberat de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Dolj la data de 08.07.2013, acest document conţine 10 pagini, date interesante fiind cu pregădere la pagina 10.

 În ceea ce priveşte al doilea act, Actul Constitutiv, acesta conţine 10 pagini şi cele mai importante informaţii se află la pagina 2.

 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV