Ştiri
Click pentru a mări fotografia
Lamuriri cu privire la palmaresul echipei Universitatea Craiova
Publicat pe 16 iulie 2013, 20:20

Avand in vedere ca o parte a mass media dezinformeaza, in mod premeditat, subiectul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, prezentam opiniei publice documentele care pun capat oricaror speculatii cu privire la continuitatea si palmaresul clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Documentul nr 1, ce se regaseste mai jos, denumit Protocol, din 27.11.1990, din cadrul Universitatii din Craiova, a fost incheiat intre rectorul Universitatii din Craiova, prof. doctor Mircea Ivanescu si contabilul sef Constantin Mosorescu, reprezentantii sectiei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, respectiv inginer Petre Deselnicu - presedinte si Sorin Cartu - antrenor principal, Federatia Romana de Fotbal, reprezentata de economistul Marian Albu si Ministerul Sportului, prin Maria Petrescu.
In cadrul acestui protocol s-a stabilit ca sectia de fotbal din cadrul clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA se constituie in sectie cu personalitate juridica distincta, in conditiile legii.
De asemenea, s-a stabilit ca sectia de fotbal isi va continua activitatea, asigurand continuitatea clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA.
Astfel, se stabileste clar faptul ca "pe baza executiei financiar contabile, de la 31.12.1990, se vor transmite activul si pasivul aferent de la clubul UNIVERSITATEA catre sectia de fotbal!"

 Prin documentul nr 2, de mai jos, denumit Protocol, de predare primire a activelor si pasivelor, din 18.02.1991, incheiat intre Clubul sportiv Universitatea Craiova (sectii subventionate) si FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA (activitatea de fotbal), s-a predat pasivul si activul stabilit prin Protocolul din 27.11.1990, conform bilantului din 31.12.1990.

 In documentul nr 3, de mai jos, denumit Ordin al Ministerului Invatamantului si Stiintei, din 22.01.1991, se certifica faptul ca, din 01.02.1991 isi inceteaza activitatea fotbalistica a Clubului Sportiv Universitatea Craiova, urmand ca activitatea fotbalistica a clubului sa se regaseasca in FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA!

 Prin documentul nr 4, de mai jos, denumit Ordinul Ministerului Sportului, din 24.01.1991, s-a aprobat infiintarea FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA!

 In sfarsit, prin documentul nr 5, de mai jos, denumit Conventia Protocol, din 29.08.1991, cantonamentul Lunca Jiului a trecut in administrarea FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA!

 
In concluzie, toate aceste documente confirma, fara putere de tagada, cxa subiectul palmaresul UNIVERSITATII CRAIOVA nu este decat o gaselnita a unor oameni de rea credinta, care au interesul direct sa dezbine familia suporterilor UNIVERSITATII CRAIOVA!

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV