Ştiri
Click pentru a mări fotografia
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA anunta opinia publica urmatoarele:
Publicat pe 5 iulie 2013, 16:02

Astazi, 5 iulie 2013, clubul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a incheiat, cu acordul prealabil al clubului Jiul Petrosani, un contract de asociere cu Consiliul Local al Municipiului Petrosani, ce are ca obiect posibilitatea ca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA sa isi dispute partidele de pe teren propriu din campionatul Ligii a II-a, editie 2013/2014 pe Stadionul Jiul Petrosani.

Precizam ca incheierea acestui contract ne este imperios necesara pentru depunerea documentatiei de inscriere in Liga a II-a, conform ROAF.

Diligentele clubului pentru incheierea acestui contract cu Consiliul Local al Municipiului Petrosani s-au facut in urma actiunilor iresponsabile ale primarului Vasilescu, aflata in coabitare cu inculpatul Sandu Mircea, ce au constat in refuzul de a elibera un acord de folosire a Complexului sportiv "Ion Oblemenco" si, mai cu seama, interdictia abuziva de a mai putea patrunde in baza sportiva.

Dupa cum se cunoaste, FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a investit foarte multi bani in reamenajarea Complexului sportiv "Ion Oblemenco", atat la nivelul terenurilor de joc si antrenament, cat si al anexelor sale (vestiare, tribuna oficiala etc).

Incheierea contractul de asociere cu Consiliul Local al Municipiului Petrosani reprezinta o dovada de respect si pretuire pe care orasul Petrosani, in frunte cu Domnul Primar Florin Tiberiu Iacob Ridzi, le arata fata de brandul si istoria FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, lucru care, din pacate, nu se intampla si in orasul natal al echipei, Craiova.


Cu toate acestea, FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA isi mentine dorinta si intentia clara de a disputa jocurile oficiale acolo unde ii este locul, pe stadionul "Ion Oblemenco", urmand a efectua mai multe actiuni, in cadrul legal, pentru a-si recastiga drepturile incalcate de pactul incheiat de primarul Vasilescu cu inculpatii Sandu Mircea si Dragomir Dumitru.

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV