Ştiri
Click pentru a mări fotografia
FC Universitatea Craiova şi-a respectat blazonul
Publicat pe 4 august 2013, 13:50

Victorie de moral împotriva CS Minerul Motru

 

FC Universitatea Craiova a disputat, sâmbătă, de la ora 19.30, pe stadionul “Municipal” din Severin, în faţa a peste 1000 de suporteri, o partidă amicală în compania echipei gorjene CS Minerul Motru.

Alb-albaştrii” au trecut, încă din primele minute, la conducerea jocului, iar la prima fază periculoasă, în minutul 12, Claudiu Bălan a fost faultat în careu, din postură de unu la unu cu portarul Popescu. Centralul Balaci a indicat punctul cu var, iar Robert Săceanu a transformat, cu sânge rece, penaltiul, deschizând scorul.

FC Universitatea Craiova a continuat asediul la poarta celor din Motru, şi, la trei minute distanţă, după un triunghi de pase Bălan- Stoianof – Goge, ultimul a reluat în poarta goală, ducând scorul la 2-0. Acelaşi Goge loveşte bara, câteva minute mai târziu, ratând astfel şansa desprinderii pe tabela de scor.

În repriza secundă, în ambele echipe au avut loc mai multe modificări, antrenorii urmărind la lucru întreg lotul de jucători.

În minutul 65, “minerii” din Motru au rămas cu un om mai puţin, după un fault dur al lui Poenaru asupra lui Acka. FC Universitatea a redus din turaţie, fapt ce le-a permis gorjenilor să fie mai  incisivi.

La ultima fază a meciului, căpitanul Robert Săceanu vede şi el cartonaşul roşu, după un al doilea galben, iar Stanciu transformă o lovitură liberă indirectă, din 16 metri.

S-a terminat 2-1 pentru FC Universitatea, iar echipa a părăsit stadionul în uralele celor 1000 de suporteri: “Ştiinţa! Ştiinţa! Ştiinţa!

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV