Ştiri
Click pentru a mări fotografia
DOVADA CĂ ACTUALUL CLUB SPORTIV «UNIVERSITATEA» DIN CRAIOVA NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU VECHIUL CLUB CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Publicat pe 8 august 2014, 12:42

Istoria juridică şi continuitatea clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA am prezentat-o cu documente incontestabile asfel că marea majoritate a celor interesaţi de subiect au înţeles că tot ceea ce susţine grupul de impostori care a înfiinţat CSU Craiova ESTE O MINCIUNĂ ŞI O DIVERSIUNE.

Din cauza avalanşei de intoxicări mediatice suntem nevoiţi să aducem noi ARGUMENTE cu intenţia clară de a spulbera orice încercare de manipulare a opiniei publice.

 

În toată această operaţiune frauduloasă de distrugere a clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA, Badea Pavel a avut un rol extrem de important.

Astfel că acest personaj lipsit de orice raţiune, dar şi de minimele cunoştinţe juridice, cu ambiţii specifice oamenilor nu foarte înalţi, a promovat o minciună şi o delaţiune extrem de periculoasă, lansând în mass-media un mare neadevăr şi anume acela că actualul club de drept public, Clubul Sportiv «Universitatea» din Craiova ar fi unul şi acelaşi cu vechiul club CS Universitatea Craiova care a activat până în anul 1990. NIMIC MAI FALS!!!!

 

 

Facem precizarea că denumirea corectă şi exactă a clubului condus de Badea este CLUBUL SPORTIV «UNIVERSITATEA» DIN CRAIOVA şi nu CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA. În timp ce vechiul club care a funcţionat până în anii 90, inclusiv echipa de fotbal, se numea CS UNIVERSITATEA CRAIOVA.

 

Vechiul club CS Universitatea Craiova a încetat să mai existe la finalul lui 1991 datorită reorganizării sportului românesc.

 

Astfel că în februarie 1991, odată cu apariţia FC UNIVERSITATEA CRAIOVA secția de fotbal din cadrul CS Universitatea Craiova şi-a încetat existenţa, celelalte discipline sportive funcţionând sub tutela Ministerului Învăţământului în diverse forme juridice ca și cluburi sportive departamentale până în anul 2001.

 

Profitând de numele care este aproape identic, Pavel Badea a indus în eroare atât pe Olguţa Vasilescu cât şi celelalte persoane implicate în acest mare complot împotriva Clubului de Fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Acesta susținând aberaţii de genul că acest club pe care el îl conduce, Clubul Sportiv «Universitatea» din Craiova, este înfiinţat în anul 1948!!!! şi este cel în cadrul căruia ar fi funcţionat şi secţia de fotbal până în anul 1991!! însă niciodată nu a produs vreo dovadă în acest sens!!

 

Mai jos vă prezentăm actele de identificare ale actualului Club Sportiv de drept public «Universitatea» din Craiova cu precizarea că acest club nu este un club profesionist, ci este un club departamental subvenţionat şi care funcţionează pe lângă Ministerul Învăţământului şi ca el mai sunt alte 17 cluburi în România.

 

Documentele sunt:

 

  • - ORDINUL COMUN DE ÎNFIINŢARE A 17 CLUBURI SPORTIVE DE DREPT PUBLIC nr. 5060 din 16.11.2001 – acest document conţine opt pagini + anexa 2 formată dintr-o pagină –  click AICI ;

  • - CERTIFICATUL DE IDENTITATE SPORTIVĂ AL CLUBULUI SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA având nr. de identificare pe anul 2001 -  click AICI ;

- ORDINUL PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL CLUBULUI SPORTIV «UNIVERSITATEA» DIN CRAIOVA nr. 5794 din 24.09.2012 – acest document conţine 5 pagini -  click AICI ;

 

În toate aceste acte de identificare ale clubului condus de Badea nu există nici cea mai mică dovadă că ar avea vreo legătură cu clubul din 1948.

 

În ceea ce priveşte sigla pe care o invocă Clubul Sportiv «Universitatea» din Craiova în mod fraudulos !

 

Pavel Badea în cârdăşie cu Victor Piţurcă, după ce la 15.04.2011, când Universitatea Craiova se bătea pentru supravieţuire în Liga I şi lupta împotriva abuzurilor puse la cale de cuplul Piţurcă – Sandu, Pavel Badea în mod banditesc, în cârdăşie cu Piţurcă (acest lucru se poate observa din înregistrarea ataşată şi făcută de suporteri unde Piţurcă recunoştea că s-a întâlnit cu Pavel Badea) a iniţiat în nume propriu, ATENŢIE!!!!! ÎN NUME PROPRIU!!

 

 

 

 

A iniţiat înregistrarea numelui şi vechii sigle CS UNIVERSITATEA CRAIOVA la OSIM, precizăm în mod clar că această înregistrare NU a fost făcută în numele Clubului Sportiv, aşa cum ar fi fost FIRESC, ci în nume propriu.

Prin acestă faptă se confirmă BĂNUIALA că Pavel Badea a făcut parte din acest grup infracţional încă de la inceput...

 

Această versiune este confirmată şi de următoarele argumente:

 

- Referirea lui PIȚURCĂ la întâlnirea cu suporterii prin care a relatat faptul că a vorbit cu BADEA cu privire la înființarea unei noi echipe! Precizăm că întâlnirea a avut loc la sfârșitul lunii martie 2011 și cu ocazia acestei întâlniri PIȚURCĂ a anticipat prin diverse afirmații că urma EXCLUDEREA UNIVERSITĂȚII! De asemenea la 2 săptămâni după întâlnirea lui PIȚURCĂ cu suporterii ȘTIINȚEI , BADEA a înregistrat vechea siglă a U CRAIOVA la OSIM!

 

- lipsa lui de reacţie în ceea ce priveşte abuzurile Federaţiei împotriva UNIVERSITĂŢII CRAIOVA. Foarte multe persoane spun că acesta chiar s-a bucurat de decizia luată de Federaţie;

 

- întâlnirea de taină pe care acesta a avut-o cu Sandu Mircea în luna octombrie a anului 2012, întâlnire pe care acesta chiar a recunoscut-o;

 

- insistenţele repetate ale acestuia la noului primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu de a adera la planul infracţional. Vizavi de Olguţa Vasilescu se pare că Badea ar fi fost cel care l-a convins pe Sandu Mircea că numai Victor Ponta o poate convinge pe aceasta să adere la planul distrugerii adevăratei UNIVERSITATEA CRAIOVA. Lucru care s-a şi întâmplat în primăvara lui 2013 când Lia Olguţa Vasilescu şi-a schimbat total atitudinea.

 

Revenind la Badea. După ce în octombrie 2012 s-a întâlnit la București cu Sandu Mircea în repetate rânduri, Badea şi-a dat seama ca nu este bine ca marca pe care o înregistrase să figureze pe numele lui, aşa că pentru a lansa o impresie de legalitate a cesionat marca către CLUBUL SPORTIV «UNIVERSITATEA» DIN CRAIOVA, al cărui director era.

După această cesiune a lansat în media o propagandă mincinoasă legată de UNIVERSITATEA CRAIOVA, propagandă care a avut ca scop discreditarea Clubului de Fotbal Universitatea Craiova şi inducerea în eroare a opiniei publice cu susţineri de genul că clubul departamental «Universitatea» din Craiova pe care îl conduce ar fi unul şi acelaşi cu vechiul club CS UNIVERSITATEA CRAIOVA!!!! şi că ar avea palmanersul echipei de fotbal!!! Susţineri extrem de aberante şi ridicole.

 

Anexat vă prezentăm:

 

- MARCA ÎNREGISTRATĂ DE BADEA ÎN APRILIE 2011 - click AICI;

 

- CESIUNEA FĂCUTĂ CĂTRE CLUBUL SPORTIV «UNIVERSITATEA» DIN CRAIOVA ÎN NOIEMBRIE 2012  click AICI .

 

În ceea ce privește această marcă facem o precizare foarte importantă, MARCA CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA ERA ÎNREGISTRATĂ CU 12 ANI ÎNAINTE CA BADEA SĂ ÎNREGISTREZE LA OSIM ACEASTĂ ULTIMĂ MARCĂ.

 

Însă Badea cu un tupeu golănesc susţinea aberaţii de genul că el deţine această marcă, dar şi cea a CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA (cea cu leul)!!!! Deşi ambele mărci fac parte din patrimoniul echipei de Fotbal Universitatea Craiova.

 

Continuâd pe linia infracţională Pavel Badea a făcut presiuni la Ministerul Învăţământului pentru a înfiinţa o secţie de fotbal. ATENŢIE!!! PENTRU A ÎNFIINŢA ŞI NU PENTRU A REÎNFIINŢA cum în mod mincinos şi fraudulos susţinea, deoarece el nu are nici o legătură cu vechiul club CS Universitatea Craiova.

Însă a fost folosit termenul REÎNFIINŢARE pentru a induce în eroare opinia publică şi pentru a acoperi puzderia de infracţiuni care aveau ca scop preluarea ilegală a activităţii și notorietăţii unui club de fotbal de mare tradiţie al României.

Chiar dacă a obţinut dreptul de a înfiinţa (ÎNFIINŢA ŞI NU REÎNFIINŢA), Badea era conştient că nu putea să facă fotbal profesionst deoarece în cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu se pot aflia cluburile departamentale, ci numai cluburile profesioniste, însă, repetăm, această solicitare de ÎNFIINŢARE A FOST FĂCUTĂ CU SCOPUL DE A INDUCE ÎN EROARE OPINIA PUBLICĂ.

 

Pentru ca noua echipă a lui Sandu Mircea şi Olguţa Vasilescu să fie legată de UNIVERSITATEA CRAIOVA, Pavel Badea în numele Clubului Sportiv de drept public «Universitatea» din Craiova a încheiat un contract de asociere cu Blue Lions Capital S.A. Bucureşti, societate deţinută oficial de Andrici Adrian şi Beze Liviu, dar patronată în fapt de Rotaru Mihai.

Ulterior această societate și-a schimbat numele în Club Sportiv U Craiova SA şi s-a înscris în Liga a II-a în urma demersurilor abuzive făcute de FRF – SANDU MIRCEA, OLGUŢA VASILESCU, PAVEL BADEA şi alţii.

 

Anexat vă prezentăm CIS-ul (click AICI) şi AVIZUL DE CONSTITUIRE (click AICIpe care evoluează la Federaţia Română de Fotbal, clubul care este cunoscut sub pseudonimul de «CLONA», cu denumirea oficială Clubul Sportiv U Craiova S.A.

 

Se poate observa că la data înscrierii în competiţie această structură privată care nu are nici o legatură reală cu fotbalul craiovean avea sediul în Bucureşti.

 

În cadrul contractului de asociere încheiat între Municipiul Craiova, Blue Lions Capital S.A. şi clubul lui Badea, în mod banditesc, clubul departamental al lui Badea i-a oferit celor de la Blue Lions Capital S.A. deveniţi ulterior Club Sportiv U Craiova S.A. dreptul de a folosi sigla pe care Badea o inregistrase în mod fraudulos în aprilie 2011.

Astfel că CSU în mod abuziv şi ilegal invocă faptul că s-ar numi CS Universitatea Craiova deşi nu au nici o acoperire legală în a-şi asuma acest nume, deoarece marca CS Universitatea Craiova aparţine de drept Clubului de Fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, deoarece această marcă a fost cunosctă în primul rând prin echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA şi face parte din patrimoniul acestui club.

Chiar dacă din anul 1983 echipa de fotbal a adoptat o nouă marcă şi anume CEA CU LEUL, vechea marcă face parte tot din patrimoniul echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Astfel că Pavel Badea a înregistrat, în mod fraudulos, la OSIM, în scop ilicit, o marcă care îi aparţine de drept echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA şi implicit persoanei juridice care asigură activitatea de continuitatea juridică a clubului de fotbal.

 

Anexat vă prezentăm:

- Fotografia echipei de fotbal din anul 1982, unde sigla era promovată de echipa de fotbal - click AICI.

 

În ceea ce priveşte această siglă pe care o folosește CSU Craiova facem precizarea că ea face obiectul unei acțiuni în anulare iniţiate de Clubul de Fotbal Universitatea Craiova încă din anul 2013.

Însă mai mult ca sigur ea va fi anulată în cadrul dosarului penal odată cu condamnarea celor vinovaţi.

 

Pentru ca toţi ce intersaţi să poată să înţeleagă pe deplin toate aceste operaţiuni juridice vă mai prezentăm încă o dată o recapitulare a istoriei juridice FC UNIVERSITATEA CRAIOVA:

 

La 1 februarie 1991 datorită reorganizării fotbalului românesc, secţia de fotbal din cadrul clubului CS Universitatea Craiova se desprinde în unitate autonomă şi independentă devenind FC UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Deşi a devenit autonom şi independent, clubul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a rămas tot sub tutela UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA.

Vechiul club CS UNIVERSITATEA CRAIOVA şi-a mai continuat existența până la finele anului 1991.

În vara lui 1994, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA iese de sub tutela UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA şi devine asociaţie non profit în urma actelor efectuate de angajaţii clubului şi alte persoane din Craiova cu girul Universităţii din Craiova.

În anul 2002 datorită legii sportului 69/2000 are loc transformarea clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA, astfel că asociaţia îşi incetează existenţa, iar clubul se reorganizează în societate comercială devenind FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA S.A.

 

Anexat vă prezentăm următoarele CIS-uri:

 

- Primul CIS obţinut de FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA în anul 2001 -  click AICI ;

 

- CIS-ul  al doilea obţinut de societatea FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA S.A. în anul 2002 - click AICI. A fost necesară schimbarea CIS-ului deoarece aceste certificate au serii diferite în ceea ce priveşte asociaţiile de societăţile comerciale, astfel că asociaţiile au A2 iar societăţile comerciale au A3.

 

- CIS ACTUALIZAT al FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA cu aceași serie din anul 2002 –  click AICI ;

 

- Sentinţa 89/2006 a Tribunalului Dolj rămasă irevocabilă, prin care se stabileşte fără tăgadă că FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. ESTE SUCCESOAREA UNIVERSALĂ A FOTBAL CLUB UNIVERSITATA CRAIOVA - click AICI.

 

Având în vedere faptul că foarte mulţi dintre suporteri au fost induşi în eroare cum că în anii 2002-2011 clubul ar fi funcţionat pe mai multe societăţi, facem pecizarea că acest lucru nu este adevărat si că actuala FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA este succesoarea asociaţiei inființată in anul 1994 , asociație care la rându-i este succesoarea clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA care a funcţionat ca şi unitate independetă sub tutela UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA începând cu anul 1991, unitate care la rându-i s-a desprins din vechiul club CS UNIVERSITATEA CRAIOVA în 1 februarie 1991.

 

Schimbările de nume survenite în perioada 2002 – 2006 se datorează unor erori făcute de Pavel Badea şi Dinel Staicu în perioada 2004. Reamintim că în perioada 2004 Pavel Badea a fost mâna dreaptă a lui Dinel Staicu.

 

Prin tot acest material extrem de transparent si concis se demonstrează fără tăgadă că avem de-a face cu INFRACȚIUNI PREMEDITATE ale unui grup infracţional care sfidând legile statului dar şi legile bunului simţ au călcat în picioare un club de fotbal din dorinţa de a-i prelua în mod fraudulos activitatea.

Toate aceste acte şi probe se află şi pe masa procurorilor, aceştia fiind la curent cu toate aceste acte ilegale.

 

În concluzie, pe lângă Victor Piţurcă, Sandu Mircea, Dumitru Dragomir, Olguţa Vasilescu şi Pavel Badea este una dintre persoanele care a participat din plin la aceste infracţiuni şi abuzuri care au creat mari prejudicii materiale şi morale clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar si suporterilor acestei echipe.

 

Aveți aici o recapitulare a actelor prezentate mai sus

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV