Ştiri
Click pentru a mări fotografia
DOCUMENTE CARE INCHID SUBIECTUL CU PRIVIRE LA PALMARES
Publicat pe 6 septembrie 2013, 18:21

Din dorinta de a lamuri pe deplin orice suspiciune cu privire la traditia, istoria si continuitatea CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, prezentam astazi UN NOU SET DE DOCUMENTE care INCHID SUBIECTUL pentru urmatorii o suta de ani.

PREAMBUL

La 1 februarie 1991 SECTIA DE FOTBAL DIN CADRUL CLUBULUI SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA s-a desprins si si-a capatat personalitate juridica distincta, acest lucru fiind DEMONSTRAT CU DOCUMENTELE DEPUSE ANTERIOR. In luna iulie a anului 1994 s-a efectuat operatiunea juridica de trecere a FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA de sub tutela Universitatii din Craiova in zona privata. Aceasta schimbare s-a datorat cerintelor FRF.

Practic operatiunea pe care o vom prezenta in continuare constituie o autentica privatizare a CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Astfel a luat nastere Asociatia Fotbal Club Universitatea Craiova.

Anexat va prezentam urmatoarele documente:

- CERERE DE INSCRIERE IN REGISTRUL PERSOANELOR JURIDICE;

 - PROCES VERBAL CU OCAZIA CONSTITUIRII ASOCIATIEI FOTABL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA;

 - STATUTUL ASOCIATIEI SUPORTIVE FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA (precizam ca la pagina 1 se poate observa fara tagada ca se mentioneaza faptul ca asociatia este continuatoarea traditiei de mai multe decenii a fotbalului studentesc doljean si de asemenea se precizeaza sigla Universitatii Craiova, cea actuala, cu leu in prim plan);

 - SENTINTA JUDECATORIEI CRAIOVA DE INFIINTARE A ASOCIATIEI FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, cu numarul 72 din 4 iulie 1994;

 


 
- ADRESA numarul 518 din 4.09.1995 IN CARE SE SPECIFICA NOUL CONSILIU DE ADMINISTRATIE.

 In toate aceste documente veti observa nume extrem de cunoscute din istoria fotbalului craiovean precum Radion Camataru, Zamfir Nicolae, Ion Geolgau, Aurel Ticleanu, Mircea Canta, Ion Rinderiu, Eugen Arnautu, Corneliu Stroe, dar si alti.

Precizam faptul ca in anul 2002 aceasta ASOCIATIE s-a transformat in SOCIETATEA COMERCIALA FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SA in baza Legii 69/2000. Prin urmare o data cu aceste documente EXTREM DE CLARE se face DOVADA LEGATURII DE CONTINUITATE dintre clubul infiintat in anul 1948 si actuala FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA.

 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV