Ştiri
Click pentru a mări fotografia
Comunicat de presa
Publicat pe 16 februarie 2014, 23:22

Luni, 17 februarie 2014, echipa de fotbal Universitatea Craiova se va prezenta la stadionul «Ion Oblemenco», la ora 15.30, pentru a-si relua programul de pregatire in cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco».

Reamintim ca dreptul de folosinta a terenurilor din incinta Complexului Sportiv «Ion Oblemenco» este unul stabilit print-o hotarare irevocabila.

Orice ingradire a accesului echipei de fotbal Universitatea Craiova in incinta Complexului Sportiv reprezinta un grav abuz si o impiedicare a desfasurarii activitatii prevazuta in actul constitutiv al societatii.

Prin urmare, facem un apel la municipalitate sa inceteze de indata cu abuzurile si reaua credinta, deoarece in situatia in care ni se va interzice accesul in incinta Complexului Sportiv «Ion Oblemenco» vom apela la forme de protest extreme.

Stadion «Ion Oblemenco» NU este mosia personala a primarului sau a vreunui partid politic, ci este un bun, proprietate publica, al locuitorilor Municipiului Craiova si in care clubul de fotbal Universitatea Craiova a investit foarte multi bani .
 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV