Ştiri
Click pentru a mări fotografia
COMUNICAT
Publicat pe 7 ianuarie 2014, 16:22

Având în vedere evenimentele care s-au derulat astăzi la Complexul Sportiv «Ion Oblemenco», clubul de fotbal Universitatea Craiova face următoarele precizări:

Astăzi, biroul executorului judecătoresc Moraru şi Asociaţii, a pus în executare o sentinţă a Judecătoriei Craiova din 15 septrembrie 2013, sentinţă în urma căreia instanţa Judecătoriei Craiova a hotărât evacuarea Fotbal Club Universitatea Craiova din Complexul Sportiv «Ion Oblemenco».

Ulterior acestei sentinţe, prin Deciza numărul 23 a Tribunalului Dolj, din 15 octombrie 2013, Fotbal Club Universitatea Craiova S.A. a fost reintegrată în Complexul Sportiv «Ion Oblemenco», până la soluţionarea irevocabilă a litigiilor cu privire la investiţiile de modernizare făcute de club.

Aceste litigii se află în fază incipientă pe rolul Judecătoriei Craiova.
Prin urmare, sentinţa Judecătoriei Craiova care a făcut obiectul evacuării de astăzi este caducă, fără a mai putea produce vreun efect legal.

Cu toate acestea, executorul judecătoresc din cadrul biroului Moraru şi Asociaţii, sfidând legea, a pus în excutare o sentinţă nulă, deşi cunoaştea foarte bine că FOTBAL CLUB U CRAIOVA deţine un TITLU VALABIL DAT DE TRIBUNALUL DOLJ.

Reaua credinţă a biroului Moraru şi Asociaţii, este vădită şi prin prisma faptului că a notificat punerea în executare a sentinţei Judecătoriei Craiova, chiar în ultima zi lucrătoate a anului, respectiv 24 decembrie.
În acest fel făcând imposibilă contestarea în regim de urgenţă a intenţiei de evacuare deoarece, după cum se cunoaşte, instanţele de judecată nu mai ţin şedinţe de judecată până pe 13 ianuarie.
Datorită acestei situaţii U Craiova S.A. nu a avut la dispoziţie calea accesului la justiţie în termenul oportun pentru a împiedica această evacuare abuzivă.

Evacuarea de astăzi este una abuzivă şi s-a făcut prin săvârşirea mai multor infracţiuni. Fotbal Club Universitatea Craiova, va înainta mâine, miercuri, 8 ianuarie 2014, o plângere penală împotriva persoanelor responsabile pentru săvârşirea acestui abuz, respectiv, pentru infracţiunile de abuz în servciu şi complicitate la abuz în servicu, în cadrul dosarului penal numărul 218/2013, aflat pe rolul DNA.

Totodată, Fotbal Club Universitatea Craiova va solicita reîntoarcerea executării la Judecătoria Craiova şi suntem convinşi că acţiunea clubului va fi admisă de îndată, urmând ca în circa trei săptămâni clubul să fie reintegrat în Complexul Sportiv «Ion Oblemeco».

De asemenea, Fotbal Club Universitatea Craiova, transmite tuturor suporterilor şi simpatizanţilor că toate aceste acte abuzive iniţiate în mod repetat de OLGUŢA VASILESCU şi GRUPUL MAFIOT PE CARE ÎL COORDONEAZĂ nu ne abat de la planul nostru de continuare a activităţii clubului Universitatea Craiova şi a face tot ce este posibil ca la finele acestui campionat echipa să revină în primul eşalon al fotbalului românesc.

Faptele şi acţiunile Olguţei Vasilescu şi ale acoliţilor ei vor primi răspuns în curând de la justiţie.

Facem apel la toţi suporterii Universităţii Craiova să rămână în continuare alături de club şi să creadă în lupta noastră.

Fotbal Club Universitatea Craiova

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV