Ştiri
Click pentru a mări fotografia
COMUNICAT
Publicat pe 31 martie 2015, 16:45
Conform Legii 84/1998 pentru marcile notorii nu este obligatoriu inregistrarea lor la OSIM.
Cele doua marci in cauza au fost inregistrate de avocatul sibian BOGDAN NASTASE  in anul 2009, insa datorita faptului ca acesta nu le-a folosit in activitatea sportiva nu am considerat o prioritate anularea acestora.
 
In urma cu circa 2 saptamani avocatul Nastase i-a cesionat lui Mihai Rotaru cele doua marci pentru suma de 300 000 de euro. In urma cu o saptamana titularii brandului Universitatea Craiova au initiat actiune in instanta de judecata pentru anularea celor doua marci care au fost inregistrate fraudulos si cu rea credinta de catre NASTASE.
 
Precizam ca Legea 84/1998 prevede nulitatea absoluta pentru marca inregistratata cu rea credinta. In  sensul Legii 84/1998 reaua credinta inseamna cand un tert inregistreaza o marca la OSIM, insa inainte de inregistrarea acestei marci o alta persoana a folosit emblema sau numele marcii intr-o activitate specifica.
 
In situatia in care marca este una notorie, cum e si cazul celor doua marci, reaua credinta este si mai simplu de demonstrat.
 
Mentionam de asemena ca potrivit Legii 84/1998 tertul care inregistreaza o marca cu rea credinta raspunde civil si penal de la data cand o foloseste.
Numele de STIINTA CRAIOVA si sintagma CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI sunt cel putin marci de notorietate nationala daca nu chiar europeana avand in vedere ca milioane de romani s-au stabilit acum in UNIUNEA EUROPEANA.
 
Reamintim ca pe rolul tribunalului Bucuresti exista un dosar care are ca obiect anularea marcii CS UNIVERSITATEA CRAIOVA inregistrata fraudulos si cu rea credinta de Badea Pavel. La aceasta actiune se va alatura actiunea de anulare a celor doua marci cumparate de Rotaru de la sibianul Nastase: STIINTA CRAIOVA si CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI. Constatarea nulitatii acestor marci de catre justitie  nu este decat o chestiune de timp, deoarece legea este 100% de partea noastra.
 
Pe langa aspectele tehnico-juridice obsesia bolnava a unor impostori de a se erija in ceea ce nu sunt si ceea ce nu vor fi niciodata nu are limite.
 
Desi aceasta stire cu privire la aceste marci poate ca irita  suporterii UNIVERSITATII CRAIOVA care sunt intoxicati in permanenta cu fel si fel de elucubratii legate de palmaresul UNIVERSITATII CRAIOVA exista si o parte buna a acestor marsavii ale lui Rotaru si clica lui, deoarece aceste acte incheiate de clonati cu Nastase reprezinta adevarate probe materiale  in dosarul penal aflat pe rolul structurii centrale a DNA.   
 
Din toate actele si faptele initiate incepand cu  mai 2013 se constata fara tagada ca Rotaru, Sandu Mircea, Olguta Vasilescu si Badea nu au vrut sa faca fotbal in mod legal asa cum sustineau  pentru oras, ei vrand de fapt sa preia in mod ilegal,   precum hotii la drumul mare, un brand si o traditie de zeci de ani. 
 
In concluzie cele doua asa-zise marci inregistrate fac parte din patrimoniului brandului UNIVERSITATEA CRAIOVA, patrimoniu in care se regasesc marcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, LEII DIN BANIE, TRICOUL OFICIAL ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA.
 
 
 
 FC UNIVERSITATEA CRAIOVA
Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV