Ştiri
Click pentru a mări fotografia
COMUNICAT
Publicat pe 7 septembrie 2013, 18:52

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a instiintat astazi FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL ca meciul dintre UNIVERSITATEA CRAIOVA si CSU CRAIOVA (INSCRISA ABUZIV IN COMPETITIE), se va desfasura SAMBATA, 14 SEPTEMBRIE, ORA 20 pe stadionul «ION OBLEMENCO» din Craiova.

Bilete vor fi puse in vanzare incepand de miercuri,11 septembrie.

UNIVERSITATEA CRAIOVA FACE APEL la doamna primar LIA OLGUTA VASILESCU, SA INCETEZE OSTILITATILE IMPOTRIVA CLUBULUI si sa tina cont de faptul ca UNIVERSITATEA CRAIOVA ISI DISPUTA MECIURILE DE ACASA PE STADIONUL «ION OBLEMENCO» INCA DIN ANUL 1967.

Nu in ultimul rand TERENURILE DE ANTRENAMENT si TERENUL PRINCIPAL DE JOC «ION OBLEMENCO», reprezinta INVESTITIA CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Avand in vedere PROTOCOLUL INCHEIAT in anul 2009, intre FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA si MUNICIPIUL CRAIOVA nu exista nici un impediment legal ca meciul sa se joace pe stadionul «ION OBLEMENCO».

Avem convingerea ca CETATENII MUNICIPIULUI CRAIOVA isi doresc in MAJORITATE COVARSITOARE ca UNIVERSITATEA CRAIOVA sa EVOLUEZE pe stadionul «ION OBLEMENCO».

Fotbal Club Universitatea Craiova


 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV